Post Reply 
My Little Pony: Friendship Is Magic
Author Message
Lavos Offline
*

RE: My Little Pony: Friendship Is Magic
Quote:Czytaj z zrozumieniem nie pytam czy się znasz tylko czy przeczytałeś wtedy ów guro nie wydawało by ci się bezsensowne.
No tak, przecież podstawy wiedzy tj. źródła pisane nie istnieją. Eh.
Jak sam widziałeś, autor animacji informuje, że nie zapoznał się z tekstem. Ergo, tekst ten nie może być kanwą powstania filmiku. Dlatego też sama animacja jest kompletnie bezsensowna. Łapiesz?

Quote:A co do argumentów ty nadal nie rozumiesz przedstawiam argumenty już chyba trzeci raz...ale ty jesteś po prostu na nie ślepy interesuje cię tylko swoje widzimisię i nic więcej, powodzenia w szukaniu przyjaciół będąc samolubem:p
Nie, trzeci raz powtarzasz swoje subiektywne zdanie. To pewna różnica, której nie widzisz.

Quote:Na wszelki wypadek łap teraz nie masz już nic czym mógłbyś się usprawiedliwić no chyba że nie znasz angielskiego
http://knowyourmeme.com/memes/subculture...p-is-magic
Co ten link ma do rzeczy? W jakim kontekście go wstawiasz tutaj?

Quote:Jeśli po tym nadal będziesz trzymał się swojego zdania to uznam ci za debila(bez urazy) lepszego dowodu na słuszność mojej teorii nie ma.
...dowodu? Serio? Słuszności czego? Przecież ty już dawno zadarłeś nosa, teraz nie jest inaczej. Gdybyś chciał szukać dowodów, to nie wiem, zacząłbyś dyskutować. Wiesz, podawać argumenty. Nie bełkot typu 'nie widzisz wartości MLP, hejtujesz'.
Młody jesteś, może się jeszcze nauczysz tego.

[Image: kaos.gif]
Wiatry w mojej głowie prowadzą mnie.
18-01-2012 20:18
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Post Reply 

Messages In This Thread
RE: My Little Pony: Friendship Is Magic - Lavos - 18-01-2012 20:18
RE: My Little Pony: Friendship Is Magic - Xist - 13-03-2012, 15:09
RE: My Little Pony: Friendship Is Magic - Xist - 14-03-2012, 22:49
RE: My Little Pony: Friendship Is Magic - Xist - 15-03-2012, 15:50

Forum Jump:

User(s) browsing this thread: 3 Guest(s)
Strona główna | Return to Top | Return to Content | Lite (Archive) Mode | RSS Syndication | Forum GTAV.net.pl - Grand Theft Auto 5