Post Reply 
My Little Pony: Friendship Is Magic
Author Message
Lavos Offline
*

RE: My Little Pony: Friendship Is Magic
(03-02-2012 17:06 )Sttark Wrote:  1.Jedyną rzeczą której nie zamierzam tolerować jest nie tolerancja.
Czyli nie jesteś tolerancyjny, poniaczowe motto zawodzi w tym przypadku, a na tych, którzy się z tobą w tej kwestii nie zgadzają, narzucasz płaszczyk 'ograniczonych ludzi' etc. Nadal nie zauważasz, że postępujesz dokładnie tak samo.

Quote:2.Tu się zgodzę są różni ludzie,ale nie spotkałem żadnego który by odpowiadał tej parodii(podobnie jest z otaku)
Co - znów - nie oznacza, że takich ludzi nie ma. Podobną naiwnością można stwierdzić, że nie ma wielu innych negatywnych zjawisk, bo się z nimi nie spotkałem. Empiryzm narzuca ci klapki na oczy.

Quote:A co do sygnatury,możesz je brać:)Mam mądre myśli i trzeba dawać przykład tym którzy sami nie mają pomysłu na coś mądrego do powiedzenia/napisania;)
Niech moja mądrość cie oświeci Lavos'ku^^
Nie pisałem do ciebie, poza tym w sygnaturze umieściłem twoje - moim zdaniem - idiotyzmy/ kompletnie dziecinnie i przez to zabawne dyrdymały, które, parafrazując Kinga, niepokojąco przypominają to, co w regularnych odstępach zostawiam w WC.

[Image: kaos.gif]
Wiatry w mojej głowie prowadzą mnie.
(This post was last modified: 03-02-2012 18:11 by Lavos.)
03-02-2012 18:10
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Post Reply 

Messages In This Thread
RE: My Little Pony: Friendship Is Magic - Lavos - 03-02-2012 18:10
RE: My Little Pony: Friendship Is Magic - Xist - 13-03-2012, 15:09
RE: My Little Pony: Friendship Is Magic - Xist - 14-03-2012, 22:49
RE: My Little Pony: Friendship Is Magic - Xist - 15-03-2012, 15:50

Forum Jump:

User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)
Strona główna | Return to Top | Return to Content | Lite (Archive) Mode | RSS Syndication | Forum GTAV.net.pl - Grand Theft Auto 5