Post Reply 
My Little Pony: Friendship Is Magic
Author Message
Lavos Offline
*

RE: My Little Pony: Friendship Is Magic
(03-02-2012 18:39 )Sttark Wrote:  1.Jakbyś nie widział nie można tolerować wszystkiego nie próbuj udawać mądrego pisząc takiego stwierdzenia.
Pokaż mi, gdzie to napisałem.

Quote:Człowieka tolerancyjnego który akcentuję morderców też byś podziwiał?
Domyślam się, że chodzi o 'akceptację'. O ile ostatnio sprawdzałem, to tolerancja nie oznaczała akceptacji, nie narzucała takowej i nie była jej naturalną wynikową. Nie rozumiem dlatego, po co piszesz nagle o akceptacji, w dodatku na przykładzie tak oderwanym od przedmiotu rozmowy.

Quote:Jestem(w przeciwieństwie do ciebie)tolerancyjny,ale i nie głupi(patrząc na twoje wypociny)
Mhm. Po tych przytykach widać, jak bardzo. Jak i przy poprzednich postach, gdzie nagle zjawiali się tajemniczy hejterzy czy ograniczeni ludzie, ludzie nie mieli argumentów, bo ty tak uważałeś etc. To miałem na myśli mówiąc, żeś nietolerancyjny - ustalasz sobie wygodną granicę pseudotolerancji, za którą możesz spychać wszytko, co ci się nie podoba. Jak i teraz - moje posty są wypocinami tylko dlatego, bo się z tobą nie zgadzają - wszak nie dowiedziesz mi tego na podstawie merytorycznej dyskusji, do której, jak udowodniłeś wcześniej, nie dorosłeś.

Quote:2.Nie twierdzę,że ich nie ma twierdzę,że to są nie liczne wyjątki...
Skoro nie spotkałeś się z takowymi, to dość oczywistym faktem jest, że jesteś w tej chwili ostatnią osobą, której zdanie odnośnie rozmiaru tej części poniaczy będzie się w jakikolwiek sposób liczyć.

Quote:3.Cóż nie widzę w tych zdaniach nic głupiego,ale jak ktoś taki jak ty uważa to za głupie..moja teoria się potwierdza;)
Twoja teoria bierze się tylko z uprzedzenia oraz bardzo zawężonego postrzegania odmiennych opinii, z którymi rzadko potrafisz przeprowadzić konfrontację na stopie wzajemnego porozumienia oraz poziomie. Dlatego mnie kompletnie nie interesuje i jeśli możesz - zachowaj ją dla siebie - chyba, że chcesz próbować zakres tolerancji ze strony moderacji, heh.

@Gik
Prawicowe ględzenie było dość przewidywalne. Filmweb nie zawiódł na szczęście i dlatego w zamieszczonych przez ciebie linkach można znaleźć takie diamenty:

'(Filmweb)kruk6666 Wrote:A tu naglę pojawia się taka bajeczka z kucykami i
nie mogę się od niej oderwać. Nie wiem co robić. Boję się że rodzice odkryją mnie na oglądaniu takich rzeczy.
Zabrzmiało jak uroki nastoletniej masturbacji czy coś w tym stylu. Dlaje też jest dosyć zabawne:

Quote:Ale nie mogę przestać, cały czas myślę o tym kiedy będę miał
okazję obejrzeć w spokoju kolejne odcinki. Mam nadzieję że to nie jest nic
nienormalnego, w moim wieku raczej nie powinienem oglądać takich rzeczy.
Słyszałem o tych całych bronies, nie wiem czy nie stałem się jednym z nich. Już nie
wiem co o tym wszystkim myśleć...
I tak zaczyna się obsesja...dum, dum, dum!
Czy to tylko mi się wydaje, że koleś brzmi jakby rozważał swoją seksualność?

Posty tego allena123 nie są aż tak zabawne, pewnie dlatego, że ich sama treść jest z góry dość łatwa do przewidzenia. Choć też daje radę. Lurkuj dalej, Gik.

[Image: kaos.gif]
Wiatry w mojej głowie prowadzą mnie.
(This post was last modified: 04-02-2012 01:34 by Lavos.)
04-02-2012 01:29
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Post Reply 

Messages In This Thread
RE: My Little Pony: Friendship Is Magic - Lavos - 04-02-2012 01:29
RE: My Little Pony: Friendship Is Magic - Xist - 13-03-2012, 15:09
RE: My Little Pony: Friendship Is Magic - Xist - 14-03-2012, 22:49
RE: My Little Pony: Friendship Is Magic - Xist - 15-03-2012, 15:50

Forum Jump:

User(s) browsing this thread: 3 Guest(s)
Strona główna | Return to Top | Return to Content | Lite (Archive) Mode | RSS Syndication | Forum GTAV.net.pl - Grand Theft Auto 5