Post Reply 
My Little Pony: Friendship Is Magic
Author Message
Wan1Mas Offline

RE: My Little Pony: Friendship Is Magic
(04-02-2012 01:56 )Sttark Wrote:  1) [...] Szkoda mi ciebie i tyle..dobrze że takich ludzi jest co raz mniej.
2)Jesteś po prostu ograniczonym homofobem,hejterem i trollem.Tak uważam cię za takiego.Nie,mam w rzyci twoje zdania na ten temat i na temat mojej osoby.
3)Teraz już rozumiem dlaczego zagrajmerzy tak nie cierpią tego forum...już to pisałem,wiem.
4)Powiem tylko jedno na koniec i żegnam.
5)Hater gonna hate

Dzięki Tobie oplułem się kawą, dzięki.

1) Not rly, patrząc na ilość idio... ludzi oglądających poniacze będzie ich coraz więcej...
2) Czyli przyznajesz się do bycia ciepłym? Cholera, dużo by to wyjaśniało, i popierało teze prawicowców...
3) Wiesz, jak będziesz tak szarżować to niedługo będziesz musiał poszukać innego drogi broniaczu.
4) A Cóż to za głęboką, filozoficzną, tęczową myśl mogłeś wykmnić, Broniaczokleto?
5) Ach tak, nazwij kogoś "hejterem" mimo tego że nim nie jest, cholera, Lavos, wiesz coś o uwstecznianiu społeczeństwa polskiego? Niedługo będą pełzać jak larwy jak tak dalej pójdzie... DRONKI DO GAZU
(This post was last modified: 04-02-2012 08:20 by Wan1Mas.)
04-02-2012 08:20
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Post Reply 

Messages In This Thread
RE: My Little Pony: Friendship Is Magic - Wan1Mas - 04-02-2012 08:20
RE: My Little Pony: Friendship Is Magic - Xist - 13-03-2012, 15:09
RE: My Little Pony: Friendship Is Magic - Xist - 14-03-2012, 22:49
RE: My Little Pony: Friendship Is Magic - Xist - 15-03-2012, 15:50

Forum Jump:

User(s) browsing this thread: 2 Guest(s)
Strona główna | Return to Top | Return to Content | Lite (Archive) Mode | RSS Syndication | Forum GTAV.net.pl - Grand Theft Auto 5