Post Reply 
My Little Pony: Friendship Is Magic
Author Message
Lavos Offline
*

RE: My Little Pony: Friendship Is Magic
(04-02-2012 01:56 )Sttark Wrote:  Ech ten twój cały bełkot jest absolutnie nie do skomentowania
Twój brak kompetencji w rzeczowej dyskusji nie jest pierwszyzną. Póki bawiłem się z tobą w przepychanki słowne, jeszcze jakoś dawałeś radę, przechodząc na suchy język faktów podpisałem na ciebie wyrok. Zrób przysługę nam wszystkim i przestać robić z siebie pośmiewisko.

Quote:nie dość że mnie to jeszcze obrażasz ludzi na filmweb'ie,mimo że ich nie znasz,
Nie wiedziałem, że pisanie o swoich skojarzeniach co do ich wypowiedzi jest bezpośrednim obrażaniem ich autorów. Tym bardziej, że nigdzie o nich nie pisałem.
Inna sprawa, że jesteś najmniej upoważnioną osobą do pisania oraz rozsądzania kto obrażał, a kto nie, patrząc przez pryzmat twoich poprzednich postów.

Quote:cóż po prostu śmieszy mnie takie podejście jak twoje pełne hejterstwa oraz nastawienia na ,,nie''.
Moje nastawienie ma korzenie w powodach, opiniach, które zawieram w argumentach. Nie w dziecinnym zaciskaniu piąstek i podchodzenia do faktów wg własnego widzimisię.

Quote:Szkoda mi ciebie i tyle..dobrze że takich ludzi jest co raz mniej.
Zawsze jest i będzie odsetek ludzi myślących, potrafiących analizować oraz wyrażać własne poglądy na poziomie kulturalnym, którego kompletnie nie prezentujesz. Oczywiście rozumiem twoją radość, wszak ludziom bez wyżej wspomnianych przymiotów łatwiej jest coś wmówić/ nakrzyczeć.

Quote:Jesteś po prostu ograniczonym homofobem,hejterem i trollem.
Nie boję się ludzi, mam kumpli i znajomych chyba z każdego zakątka tego świata. Zaś dwa pozostałe określenia, jak i zestawienie z tym pierwszym, świadczą o twojej ignorancji co od definicji słów oraz głupocie - po prostu rzucasz we mnie zasłyszanymi gdzieś określeniami, nieważne co znaczą, po prostu byle były pejoratywne. Znów - bardzo dziecinnie.

Quote:Tak uważam cię za takiego.Nie,mam w rzyci twoje zdania na ten temat i na temat mojej osoby.Teraz już rozumiem dlaczego zagrajmerzy tak nie cierpią tego forum...już to pisałem,wiem.
Powiem tylko jedno na koniec i żegnam.
Hater gonna hate
Właściwie w tej rzyci miałeś każde zdanie, które ci się nie podobało, zatem ta rzyć pojemną jest ponad wszelką miarę.
Jeśli stąd sobie pójdziesz, płakać nie będę. Nie sądzę by potrzebne nam było na dłuższą metę dziecko, które filtruje ten temat bardzo regularnie oraz atakuje każdego, kto śmie powiedzieć coś przeciwnego o bajce dla dziewczynek.
Children gonna mumble.

[Image: kaos.gif]
Wiatry w mojej głowie prowadzą mnie.
04-02-2012 10:52
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Post Reply 

Messages In This Thread
RE: My Little Pony: Friendship Is Magic - Lavos - 04-02-2012 10:52
RE: My Little Pony: Friendship Is Magic - Xist - 13-03-2012, 15:09
RE: My Little Pony: Friendship Is Magic - Xist - 14-03-2012, 22:49
RE: My Little Pony: Friendship Is Magic - Xist - 15-03-2012, 15:50

Forum Jump:

User(s) browsing this thread: 4 Guest(s)
Strona główna | Return to Top | Return to Content | Lite (Archive) Mode | RSS Syndication | Forum GTAV.net.pl - Grand Theft Auto 5