Post Reply 
My Little Pony: Friendship Is Magic
Author Message
Lavos Offline
*

RE: My Little Pony: Friendship Is Magic
(06-02-2012 15:39 )Sttark Wrote:  Lavos
Simsonowie to(jak już pisałem)animacja dla dorosłych/nastolatków.
Simpsonowie to bajka dla każdego, o tym świadczy jego popularność oraz konstrukcja tej animacji. Twoje subiektywne zdanie nie zmieni tego prostego faktu.

Quote:Coś nie jest jasne w mojej wypowiedzi?Bajka to utwór literacki
http://pl.wikipedia.org/wiki/Bajka
Zaczynasz już się gubić. Piszemy o bajkach w rozumieniu animowanych filmów rysunkowych. Piszemy nie od teraz, sam w identycznym kontekście wspomniałeś o Animaniacs. Nie odwracaj teraz kota ogonem, jeśli możesz.

Quote:Po za tym Futurama..to też serial produkowany z myślą o nastolatkach nie małych dzieciach i trafił w swój target jak nic.
Po ich konstrukcji i przede wszystkim jako osoba, która obejrzała wszystkie sezony śmiem twierdzić coś zupełnie odwrotnego.

Quote:Kuce są o tyle wyjątkowe,że każdy otwarty człowiek je polubi(no z wyjątkiem hajterów)i są idealnym przykładem animacji dla całej rodziny...
Plus podane przeze mnie wcześniej seriale. Co sprawia, że kuce nie są wcale wyjątkowe na tym polu oraz nie są niczym idealnym. Co wiadomo nie od wczoraj.

I Lawl, kroją kuca - na pewno nawiązanie do Cupcakes. Może jeszcze Happy Three Firends są nawiązaniem do tego taniego tekstu.

[Image: kaos.gif]
Wiatry w mojej głowie prowadzą mnie.
(This post was last modified: 06-02-2012 16:21 by Lavos.)
06-02-2012 16:20
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Post Reply 

Messages In This Thread
RE: My Little Pony: Friendship Is Magic - Lavos - 06-02-2012 16:20
RE: My Little Pony: Friendship Is Magic - Xist - 13-03-2012, 15:09
RE: My Little Pony: Friendship Is Magic - Xist - 14-03-2012, 22:49
RE: My Little Pony: Friendship Is Magic - Xist - 15-03-2012, 15:50

Forum Jump:

User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)
Strona główna | Return to Top | Return to Content | Lite (Archive) Mode | RSS Syndication | Forum GTAV.net.pl - Grand Theft Auto 5