Post Reply 
My Little Pony: Friendship Is Magic
Author Message
Wan1Mas Offline

RE: My Little Pony: Friendship Is Magic
(15-02-2012 16:56 )Sttark Wrote:  No czas ponownie rozbudzić temat:love:

A tak na poważnie to ja również pasuje napiszę jeszcze tylko małą odpowiedź do posta IConquer'a

Quote:Haters exist only in your head, brona
Really?
Przypatrz się uważnie i nie pisz więcej głupot.
Co do dalszych dyskusji z Lavos'em i tym drugim to nie mam zamiaru jej dalej prowadzić obydwoje jesteście ludźmi którzy nawet jak nie mają racji to i tak muszą ją mieć, - składnia więc jak już pisałem wcześniej spasuje w tym temacie.I tak ta ,,dyskusja'' polegała na tym,że ja dawałem argumenty podczas gdy wy ich nie przyjmowaliście,co automatycznie zakończa rozmowę, a ja jestem ponad takie idiotyzmy.Po sposobie pisania waszych komentarzy i szacunek do rozmówcy,widać,że nie możecie zrozumieć,że ludzie mają różne charaktery i gusta jednak każde wymaga szacunku,czego wy nie dajecie. To może suponować jacy jesteście, ale na ten temat nie mam zamiaru pisać. Znając was i tak nie powstrzymacie się od bezsensownego komentarza do mnie, jednak ja nie mam zamiaru wdawać się w kolejne debaty. Dla mnie i tak jesteście sami-wiecie-kim, raczej spasuję również z tym forum, ale jeszcze zobaczymy...Dziękuje za przeczytanie posta.

+ milion przecinków i brak spacji, wszystkie broniacze nie potrafią pisać zgodnie z diaktryką?

On Topic: Lulz, dude, i can't even... Ech, nvm, you are just brona.
(This post was last modified: 15-02-2012 22:18 by Wan1Mas.)
15-02-2012 18:48
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Post Reply 

Messages In This Thread
RE: My Little Pony: Friendship Is Magic - Wan1Mas - 15-02-2012 18:48
RE: My Little Pony: Friendship Is Magic - Xist - 13-03-2012, 15:09
RE: My Little Pony: Friendship Is Magic - Xist - 14-03-2012, 22:49
RE: My Little Pony: Friendship Is Magic - Xist - 15-03-2012, 15:50

Forum Jump:

User(s) browsing this thread: 4 Guest(s)
Strona główna | Return to Top | Return to Content | Lite (Archive) Mode | RSS Syndication | Forum GTAV.net.pl - Grand Theft Auto 5