Shery

{socialsites}
|
RE: "Hejterzy" - Dyskusja
Przebrnąłem przez ten temat i jedyne co mogę dorzucić to to, jak ja to rozumiem.
Konstruktywna krytyka to taka, która mówi mi:
"Koleś zj***ś to i to, może miałeś pomysł, wydawało Ci się to takie i takie ale nie wyszło"
Taki komentarz pozwala Ci poprawić to co zrobiłeś źle.
"Koleś, nie masz elementarnej wiedzy na temat tego i tego"
Jeśli mówi to koleś, który na PW może udowodnić swoją wiedzę, HA! doczytaj i czuj się dzięki niemu mądrzejszy, odpisz pozytywnym komentarzem a wtedy nawet jeśli troll to wzbogacasz wiedzę i nie dajesz się trolować"
"Unsub, chu*** filmik. Staczasz się"
Banned.
Jest jeszcze jedna ciekawa sprawa, która co prawda nie dotyczy gier/filmików z grami ale nie została tu chyba wyjaśniona.
Otóż hejter, stający się hejterem z fanboja.
Przykład 1 (dalszy temu forum):
Mamy recenzję jakiegoś distro Linuxa. Powiedzmy S7, który stoi na Gentoo. Koleś robiący recenzję, wyraża się źle o distro, w jego odczuciu jest ono "BE".
Na koniec dorzuca kwestię, że Linuxy słabną ostatnio i generalnie chyba nie będzie już robił recenzji a zajmie się poradnikami typu "kompilacja pakietów".
I się zaczyna:
- nie znasz się!
- windows jest do d***
- idź się powieś
etc. Generalnie fanboje zamieniają się w hejtów i zostają już u gościa X na dłużej zapierdzielając minusy pod każdym filmikiem.
Przykład 2, to Pan z Agory na literę "R". Rzuć konstruktywną krytykę pod filmiem i za chwilę będziesz miał jego "dzieci" na karku.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam - Shery ;)
Serwery Minecraft | PolishCraft forum
(This post was last modified: 04-03-2012 20:43 by Shery.)
|
|
04-03-2012 20:23 |
|