X

Post Reply 
My Little Pony: Friendship Is Magic
Author Message
Sttark Offline

RE: My Little Pony: Friendship Is Magic
1.I vice versa sam nie przyznasz mi racji mimo,że podczas ów dyskusji ją miałem.Pisałem,nie podoba Ci się ok,ale nie mów,że praca jest słaba bo taka nie jest zarówno dla mnie jak i wielu innych ludzi którzy są nią zachwyceni.Sorry jesteś w mniejszości.
2.Po raz kolejny pokazujesz swój brak szacunku do rozmówcy.Ja cie nie obraziłem ty to zrobiłeś i to nie raz. Mógłbyś coś napisać bez używania zwrotu ,,ponyfag''?Chociaż raz zachowaj się jak dojrzały człowiek.Ciekawa jest twoja opinia,niby na jakiej podstawie sądzisz,że sam nie zajmuje się tego typu rzeczami?Na podstawie kilkunastu postów?Nie znasz mnie więc nie próbuj zgrywać ważniaka.I jak pisałem skoro to takie łatwe to udowodnij mi to(w sensie obrazek).

Usuń jednego posta.

Czy ja napisałem,że to dobrze?Nie podoba mi się to,ale tak działa świat nie udawaj,że jest inaczej.Piszę tylko to,że jest to bezsensu,Jak byś nie lubił krewetek to byś zamówił coś innego i nie było by problemu.
(This post was last modified: 13-03-2012 21:30 by Sttark.)
13-03-2012 21:28
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Post Reply 

Messages In This Thread
RE: My Little Pony: Friendship Is Magic - Xist - 13-03-2012, 15:09
RE: My Little Pony: Friendship Is Magic - Sttark - 13-03-2012 21:28
RE: My Little Pony: Friendship Is Magic - Xist - 14-03-2012, 22:49
RE: My Little Pony: Friendship Is Magic - Xist - 15-03-2012, 15:50

Forum Jump:

User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)
Strona główna | Return to Top | Return to Content | Lite (Archive) Mode | RSS Syndication | Forum GTAV.net.pl - Grand Theft Auto 5

Drogi użytkowniku!

W trosce o komfort korzystania z naszego serwisu chcemy dostarczać Ci coraz lepsze usługi. By móc to robić prosimy, abyś wyraził zgodę na dopasowanie treści marketingowych do Twoich zachowań w serwisie. Zgoda ta pozwoli nam częściowo finansować rozwój świadczonych usług.

Pamiętaj, że dbamy o Twoją prywatność. Nie zwiększamy zakresu naszych uprawnień bez Twojej zgody. Zadbamy również o bezpieczeństwo Twoich danych. Wyrażoną zgodę możesz cofnąć w każdej chwili.

Tak, zgadzam siÄ™ na nadanie mi "cookie" i korzystanie z danych przez Administratora Serwisu i jego partnerów w celu dopasowania treÅ›ci do moich potrzeb. PrzeczytaÅ‚em(am) PolitykÄ™ prywatnoÅ›ci. Rozumiem jÄ… i akceptujÄ™.

Tak, zgadzam siÄ™ na przetwarzanie moich danych osobowych przez Administratora Serwisu i jego partnerów w celu personalizowania wyÅ›wietlanych mi reklam i dostosowania do mnie prezentowanych treÅ›ci marketingowych. PrzeczytaÅ‚em(am) PolitykÄ™ prywatnoÅ›ci. Rozumiem jÄ… i akceptujÄ™.

Wyrażenie powyższych zgód jest dobrowolne i możesz je w dowolnym momencie wycofać poprzez opcję: "Twoje zgody", dostępnej w prawym, dolnym rogu strony lub poprzez usunięcie "cookies" w swojej przeglądarce dla powyżej strony, z tym, że wycofanie zgody nie będzie miało wpływu na zgodność z prawem przetwarzania na podstawie zgody, przed jej wycofaniem.