Post Reply 
My Little Pony: Friendship Is Magic
Author Message
Lavos Offline
*

RE: My Little Pony: Friendship Is Magic
(14-03-2012 20:10 )Sttark Wrote:  1 JA nic sobie nie ubzdurałem.po prostu piszę co widzę.
I co kompletnie nie musi się pokrywać z rzeczywistością.

Quote:
Quote:Tak, jestem schematyczny - wypowiadam swoje zdanie, konfrontuje je z innymi, argumentując.
I przy okazji marudząc na prawo i lewo nie potrafiąc zaakceptować zdanie drugiego człowieka.Też lubię dyskusję,ale takie,które do czegoś prowadzą a nasza nie doprowadzi do niczego.Dlatego uważam,że nasze dyskusję są bez sensu bo zarówno ty jak i ja nie odpuścimy,ot kolejne 2 randomy w internecie dyskutujące na zwykły temat.:cool:
Nie wiedziałem, że gonisz za takimi oczywistościami, ale okej - tak, akceptuję fakt posiadania przez różnych ludzi odmiennych opinii. To jest dla mnie coś tak naturalnego, że nie wydawało mi się koniecznym do akcentowania.
Co do sensu - jak pisałem wcześniej, nie liczę na żadne wnioski czy ugody z twojej strony, co potwierdziłeś w tym temacie dawno temu.
Zaś 'dyskusje' z tobą powodują kilka sekund śmiechu. Na pewno kilka osób także nabija się z twoich postów, zatem widzisz jak dobrotliwy masz wpływ na nasze internetowe samopoczucie.

[Image: kaos.gif]
Wiatry w mojej głowie prowadzą mnie.
(This post was last modified: 14-03-2012 22:17 by Lavos.)
14-03-2012 22:16
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Post Reply 

Messages In This Thread
RE: My Little Pony: Friendship Is Magic - Xist - 13-03-2012, 15:09
RE: My Little Pony: Friendship Is Magic - Lavos - 14-03-2012 22:16
RE: My Little Pony: Friendship Is Magic - Xist - 14-03-2012, 22:49
RE: My Little Pony: Friendship Is Magic - Xist - 15-03-2012, 15:50

Forum Jump:

User(s) browsing this thread: 3 Guest(s)
Strona główna | Return to Top | Return to Content | Lite (Archive) Mode | RSS Syndication | Forum GTAV.net.pl - Grand Theft Auto 5