Post Reply 
My Little Pony: Friendship Is Magic
Author Message
Lavos Offline
*

RE: My Little Pony: Friendship Is Magic
(28-03-2012 14:10 )Sttark Wrote:  LavosCore
1.Grafika tak reszta nie za bardzo:cool:
O tak, na pewno grafikiem jesteś wspaniałym. Pokazałeś to wszakże:
http://zagrajmyw.pl/watek-my-little-pony...ic?page=10

Nie chodzi mi o to,że krytykujesz kuce.Chcesz krytykuj sobie jej do woli,ale chodzi o to,że ta krytyka nic ci nie da po za satysfakcją.Warto marnować życie czymś takim?[/quote]
Marnować życie? Czy robię z tego zawód? Treść życia? Jak naiwnym trzeba być, by określać 10 min poświęcone na napisanie posta za 'marnowanie życia'? Serio, próbujesz i próbujesz swojego śmiesznego rozumowania i za każdym razem nie działa. Aż taki butthurt, by mi odpisywać?

Quote:2.Prawda to czytając twoje wypowiedzi sugeruje iż je masz
Argumenty 'chyba ty' są takie mocne. W gimnazjum. Pokaż dowód, nie twoje urojenia. No proszę, chociaż jeden.

Quote:zwłaszcza poprzez twoje durne sugerowanie w postaci linka to tematu na Deviantart.Tak to odbieram.
Niby co sugeruję? Pokazuję, jakich durniów ma twój fandom. To, że ciebie to złości, nie leży w sferze moich zainteresowań.
Ach, jeszcze mały screenik ze strasznego DA, który jest tak podobny do twojej poprzedniej, ekhem, riposty:
http://mlp-is-crap.deviantart.com/galler...8#/d4tuxnm
Jak widać 'argumenty' typu 'jesteś zazdrosny, bo sam nie umiesz/zrób lepiej' są żywo obecne u miłośników poniaczy. Co oczywiście nie dziwi, crap przyciąga crap.

Deser
Quote:Nie nie widzę,sorry,ale nie wiem czego się spodziewałeś?Super rozwiniętego artykułu na temat fandomu i kreskówki?Nie tędy droga...
Perełki Starka są najlepsze. To jak obserwowanie raczkującego dziecka.

[Image: kaos.gif]
Wiatry w mojej głowie prowadzą mnie.
28-03-2012 16:02
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Post Reply 

Messages In This Thread
RE: My Little Pony: Friendship Is Magic - Xist - 13-03-2012, 15:09
RE: My Little Pony: Friendship Is Magic - Xist - 14-03-2012, 22:49
RE: My Little Pony: Friendship Is Magic - Xist - 15-03-2012, 15:50
RE: My Little Pony: Friendship Is Magic - Lavos - 28-03-2012 16:02

Forum Jump:

User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)
Strona główna | Return to Top | Return to Content | Lite (Archive) Mode | RSS Syndication | Forum GTAV.net.pl - Grand Theft Auto 5