Post Reply 
My Little Pony: Friendship Is Magic
Author Message
Sttark Offline

RE: My Little Pony: Friendship Is Magic
1.A co ów link ma do rzeczy? Skonkretyzuj to.
Zdajesz sobie sprawę ile można zrobić w 10 minut rzeczy o wiele bardziej wartościowych?Pewnie nie...
2.Sorry,ale nie.Argumenty mam,ale jak je podam ty podasz swoje urojenia co do mojej osoby a ,,dyskusja'' się znacznie znowu na co nie chcę tracić czasu;)Cała nasza rozmowa mogła by temu posłużyć.

3.Który fandom nie ma durnych ludzi?No proszę odpowiedz na to.Pokazywanie ok 5 % ludzi z fandomu(oczywiście tych najgorszych)i ignorowanie tych dobrych jest rzeczywiście dojrzałe.To,że twoim zdaniem jest to crap nie znaczy,że inni też tak myślą.Złości mnie?Mam się przejmować co ma do powiedzenia zwykły random z internetu?Proszę cie...
Po za tym te prace to nie crap.I mój argument jest tyle samo wart co twój.W tej kwestii i tak jeden nie przekona drugiego,więc nie warto się wysilać na więcej.
Wiem,że są tacy ludzie,ale czy to źle,że skupiam się na pozytywach zamiast wiecznie marudzić jak ty?I nie chodzi mi tylko o kuce,ale o inne tematy też.

4.Gdybym miał ukazać twoje ,,perełki'' jak je określiłeś to zabrakło by mi miejsca w sygnaturce.Fakt,że masz coś do moich wypowiedzi i według ciebie są głupie?Ok wisi mi to(że się tak wyrażę).

Tym samym uprzedzam zbagatelizuj mój post jak zawsze Lavosku i zakończmy tą ,,dyskusję''.
(This post was last modified: 28-03-2012 17:21 by Sttark.)
28-03-2012 16:22
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Post Reply 

Messages In This Thread
RE: My Little Pony: Friendship Is Magic - Xist - 13-03-2012, 15:09
RE: My Little Pony: Friendship Is Magic - Xist - 14-03-2012, 22:49
RE: My Little Pony: Friendship Is Magic - Xist - 15-03-2012, 15:50
RE: My Little Pony: Friendship Is Magic - Sttark - 28-03-2012 16:22

Forum Jump:

User(s) browsing this thread: 3 Guest(s)
Strona główna | Return to Top | Return to Content | Lite (Archive) Mode | RSS Syndication | Forum GTAV.net.pl - Grand Theft Auto 5