Post Reply 
My Little Pony: Friendship Is Magic
Author Message
Lavos Offline
*

RE: My Little Pony: Friendship Is Magic
(28-03-2012 16:22 )Sttark Wrote:  1.A co ów link ma do rzeczy? Skonkretyzuj to.
To o czym mówiłem - sprawniej poruszasz się w interpersonalnych przepychankach, niż merytorycznej dyskusji.

Quote:Zdajesz sobie sprawę ile można zrobić w 10 minut rzeczy o wiele bardziej wartościowych?Pewnie nie...
Tak, na pewno tego nie wiem. O ja biedny!
Nie wiem po co poruszasz tę kwestię odkąd nie sugerowałem niczego przeciwnego, ot, napisałem, że ja poświęcam na posty tutaj kilka minut. Nie wiem jak i skąd doszedłeś to wniosków powyżej, nie tłumaczy tego nic, jak znów - zabawa w docinki zamiast wymianę argumentów.

Quote:2.Sorry,ale nie.Argumenty mam,ale jak je podam ty podasz swoje urojenia co do mojej osoby a ,,dyskusja'' się znacznie znowu na co nie chcę tracić czasu;)Cała nasza rozmowa mogła by temu posłużyć.
Czyli krócej - nie masz argumentów zupełnie. Bo wiesz, gdybyś posiadał, to dawno byś już je podał. Małym zaskoczeniem jest, że tego nie robisz, bo co to być mogło? Link do knowyourmeme czy coś podobnego. Chociaż mogę się mylić, a prawdopodobieństwo błędu spada z każdym twoim postem.
No dalej, udowodnij mi, ze jestem w błędzie.

Quote:3.Który fandom nie ma durnych ludzi?No proszę odpowiedz na to.
W każdym są tacy. Your point? Obrona 'jest źle, ale hej, tam jest tak samo!' jest dość słaba. To w zasadzie żadna obrona, gdyż udowadniając podobieństwo innych zjawisk nie umniejszasz zła zjawiska, o którym tutaj piszemy.
MLP ma naprawdę zboczonych oraz nie do końca zdrowych psychicznie ludzi mieniących się fanami/brownies etc. Nie bez powodu określa się ten fandom 'najgorszym od czasów Sonica' na deviancie. Poza tym, nieszczególnie trzeba się wysilić, by znaleźć przykłady takich ludzi, piszących clopfici czy łamiących zasady portali i uploadujących poniacze a la rule 34. Ba, niektórzy nawet próbują dorabiać do tego ideologię! Warto wspomnieć także o ludziach flejmujących ludzi nie sympatyzujących z bajką/fandomem czy, o ironio, wyzywających fanów starszych generacji poniaczy.

Quote:Pokazywanie ok 5 % ludzi z fandomu(oczywiście tych najgorszych)i ignorowanie tych dobrych jest rzeczywiście dojrzałe.
To nie jest tylko 5%, chyba że podasz mi podasz obiektywne badania społeczności z zewnątrz, przeprowadzone profesjonalnie. Inaczej to będzie po prostu bzdura i kłamstwo. Nie wiem zaś gdzie widzisz ignorowanie dobrej części fandomu. To że są przyjąłem do wiadomości wieki temu.

Quote:To,że twoim zdaniem jest to crap nie znaczy,że inni też tak myślą.
No shit, Sherlock.

Quote:Złości mnie?Mam się przejmować co ma do powiedzenia zwykły random z internetu?Proszę cie...
A jednak cały czas odpisujesz, nawet po wcześniejszym banie. Tak, to wzorcowa definicja nieprzejmowania się.

Quote:Po za tym te prace to nie crap.I mój argument jest tyle samo wart co twój.W tej kwestii i tak jeden nie przekona drugiego,więc nie warto się wysilać na więcej.
W dużej części to crap. I to spory. Recolory, trace, kradzione prace etc.

Quote:Wiem,że są tacy ludzie,ale czy to źle,że skupiam się na pozytywach zamiast wiecznie marudzić jak ty?
Twoim problemem jest to, że skupiasz się na dobrej stronie za bardzo. Tak bardzo, że doprowadziła ciebie do myślenia 'to tylko 5%' etc. Jeśli nie chcesz zaburzać tego uproszczonego myślenia, to po prostu mi nie odpisuj, lol.
Krytykowanie = wieczne marudzenie. Again - uproszczone, schmecikowe rozumowanie.

Quote:I nie chodzi mi tylko o kuce,ale o inne tematy też.
Tj. temat o Skyrim, w którym pokazałem bezsens twojego 'dobre, bo dobre?' Hah.

Quote:4.Gdybym miał ukazać twoje ,,perełki'' jak je określiłeś to zabrakło by mi miejsca w sygnaturce.Fakt,że masz coś do moich wypowiedzi i według ciebie są głupie?Ok wisi mi to(że się tak wyrażę).

Tym samym uprzedzam zbagatelizuj mój post jak zawsze Lavosku i zakończmy tą ,,dyskusję''.
Widać, bardzo dobrze widać, jak wisi. I znów, riposta 'chyba ty' na mnie kompletnie nie działa, nie wysilaj się.

[Image: kaos.gif]
Wiatry w mojej głowie prowadzą mnie.
29-03-2012 10:41
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Post Reply 

Messages In This Thread
RE: My Little Pony: Friendship Is Magic - Xist - 13-03-2012, 15:09
RE: My Little Pony: Friendship Is Magic - Xist - 14-03-2012, 22:49
RE: My Little Pony: Friendship Is Magic - Xist - 15-03-2012, 15:50
RE: My Little Pony: Friendship Is Magic - Lavos - 29-03-2012 10:41

Forum Jump:

User(s) browsing this thread: 4 Guest(s)
Strona główna | Return to Top | Return to Content | Lite (Archive) Mode | RSS Syndication | Forum GTAV.net.pl - Grand Theft Auto 5