Post Reply 
My Little Pony: Friendship Is Magic
Author Message
Sttark Offline

RE: My Little Pony: Friendship Is Magic
1Sorry,ale nadal nie kapuje twojego bełkotu.Odpowiesz mi na pytanie czy nie potrafisz?
2.Niech ci będzie pass
3.Argumenty mam,(wystarczy przejrzeć poprzednie strony w temacie na którejś je napisałem,ale sorry nie mam ochoty ich szukać.Chcesz je.Znajdź je.
4.Ech twoje sugerowanie,że każdy fan tej kreskówki jest zboczony jest naprawdę śmieszne.Owszem są tacy,ale co rozumiesz przez zboczenie?Bronies są po prostu bardziej otwarci na tego typu rzeczy.Fakt,że to akceptujemy nie oznacza,że robimy.(Co sugerował twój durny odnośnik).,,Najgorszy od czasów Sonic'a''?Nie powiedziałbym,żebym kiedykolwiek widział taką opinię.Nie słyszałem/czytałem po za tym forum też opinii,że z fanami Sonic'a jest coś nie tak.Chodzi Ci o futrzaki?,,Love and tolerance.''Ale jak ludzie tacy jak ty tego nie mogą znieść to na pewno znajdzie się jeszcze kilku maruderów,którzy będą na to narzekali,co jednak nic nie da.Ludzie z tego nie zrezygnują,a ty i twoja gromada nadal będziecie tego nie znosić.Tak czy inaczej moja strona w tym konflikcie będzie miała i większą jakość i ilość ludzi.W skrócie.My zostaniemy zapamiętani,wy nie.
4.OK sorry za nadinterpretację.Te 5% to tak ,,na oko''.
5.Lubię z tobą pisać.Twoje wypowiedzi mnie bardzo śmieszą;)
6.Jak już pisałem.
7.Jak wyżej.
8.Nie pokazałem bezsensu tylko moje zdanie na temat gry.To,że było inne od twojego nie znaczy,że było złe.
9.Jesteś strasznie przewidywalny.Szczerze.
29-03-2012 18:51
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Post Reply 

Messages In This Thread
RE: My Little Pony: Friendship Is Magic - Xist - 13-03-2012, 15:09
RE: My Little Pony: Friendship Is Magic - Xist - 14-03-2012, 22:49
RE: My Little Pony: Friendship Is Magic - Xist - 15-03-2012, 15:50
RE: My Little Pony: Friendship Is Magic - Sttark - 29-03-2012 18:51

Forum Jump:

User(s) browsing this thread: 3 Guest(s)
Strona główna | Return to Top | Return to Content | Lite (Archive) Mode | RSS Syndication | Forum GTAV.net.pl - Grand Theft Auto 5