Post Reply 
My Little Pony: Friendship Is Magic
Author Message
Lavos Offline
*

RE: My Little Pony: Friendship Is Magic
(29-03-2012 18:51 )Sttark Wrote:  1Sorry,ale nadal nie kapuje twojego bełkotu.Odpowiesz mi na pytanie czy nie potrafisz?
Zależy od twoich umiejętności rozumienia tekstu pisanego. Btw, podoba mi się to argonackie 'nie rozumiem co masz na myśli, bełkoczesz'. Hah.

Quote:3.Argumenty mam,(wystarczy przejrzeć poprzednie strony w temacie na którejś je napisałem,ale sorry nie mam ochoty ich szukać.Chcesz je.Znajdź je.
Riiight.

Quote:4.Ech twoje sugerowanie,że każdy fan tej kreskówki jest zboczony jest naprawdę śmieszne.
Pokaż gdzie tak napisałem. Może zrozumiesz przy okazji jak leżysz w czytaniu ze zrozumieniem.

Quote:Owszem są tacy,ale co rozumiesz przez zboczenie?Bronies są po prostu bardziej otwarci na tego typu rzeczy.Fakt,że to akceptujemy nie oznacza,że robimy.(Co sugerował twój durny odnośnik).,,Najgorszy od czasów Sonic'a''?Nie powiedziałbym,żebym kiedykolwiek widział taką opinię.
O tym pisałem w poprzednim poście - skupiasz się tak bardzo na pozytywnej stronie fandomu, że ignorujesz/nie interesujesz się negatywnymi stronami tenże. Co jest okej, bo nie masz żadnego obowiązku by tak robić, przynajmniej jak długo nie próbujesz udawać poinformowanego w tej kwestii, by potem pisać o pięciu procentach etc. Jak pisałem już wielokrotnie - nie masz o tym pojęcia, albo się doinformuj albo przestań o tym pisać. Bo negowanie tego bez równoczesnego posiłkowania się faktami jest bezowocne.

Quote:Nie słyszałem/czytałem po za tym forum też opinii,że z fanami Sonic'a jest coś nie tak.Chodzi Ci o futrzaki?,,Love and tolerance.''Ale jak ludzie tacy jak ty tego nie mogą znieść to na pewno znajdzie się jeszcze kilku maruderów,którzy będą na to narzekali,co jednak nic nie da.Ludzie z tego nie zrezygnują,a ty i twoja gromada nadal będziecie tego nie znosić.
A 'wasza gromada' tego znosić nie potrafi, nie w większości przynajmniej. Na co są dziesiątki dowodów w postaci screenów. Kompletnie nie rozumiesz tego. I niech tak zostanie, wszak ignorancja to błogosławieństwo.

Quote:Tak czy inaczej moja strona w tym konflikcie będzie miała i większą jakość i ilość ludzi.W skrócie.My zostaniemy zapamiętani,wy nie.
Tak, tak. A reszta to pięć procent etc.
Zapamiętani? Uwiecznieni na freskach? Lol.

Quote:8.Nie pokazałem bezsensu tylko moje zdanie na temat gry.To,że było inne od twojego nie znaczy,że było złe.
Które leciało w większości 'Skyrim jest fajny bo jest fajny'. To perfekcyjnie złożona opinia. Pewnie dlatego przestałeś tam pisać, tiehehehehe.
29-03-2012 19:41
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Post Reply 

Messages In This Thread
RE: My Little Pony: Friendship Is Magic - Xist - 13-03-2012, 15:09
RE: My Little Pony: Friendship Is Magic - Xist - 14-03-2012, 22:49
RE: My Little Pony: Friendship Is Magic - Xist - 15-03-2012, 15:50
RE: My Little Pony: Friendship Is Magic - Lavos - 29-03-2012 19:41

Forum Jump:

User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)
Strona główna | Return to Top | Return to Content | Lite (Archive) Mode | RSS Syndication | Forum GTAV.net.pl - Grand Theft Auto 5