Infelicity

{socialsites}
|
RE: Gdzie siedzą polskie jutuby ?
(25-04-2012 09:02 )Sou Wrote: Tylko to jest jak najbardziej normalne IRL więc czemu nie może być w internetach?
Jak się czyta niektóre opinie to według niektórych powinien być zakaz na zarabianie i popularność na youtube. No chyba, że kręci się filmy w worku po kartoflach a w razie większej popularności lub pojawienia możliwości zarabiania kasy należy zamknąć działalność; D
A gdyby Rock jak Cejrowski jeździł po polsce i za swoje gadanie przed publicznością brał kasę (bilety) to by dopiero było nie do pomyślenia! Wyzysk i sprzedawanie się!
Teraz wciskasz mi to, czego nie powiedziałem, więc radzę Ci nie spinać tak tyłka. A i uogólniasz jak cholera. Z moich ust nigdy nie padła krytyka zarobku przez naszych "kochanych jutuberów", bardziej nie pasuję mi jakość tego, czego robią. Albo w jaki sposób się wybili.
Taki Rock przykładowo, przed tym całym swoim "SrejNext" miał kilkanaście tysięcy widzów, gameplaye i nieco vlogów. Pod przykrywką wypromowania zdolnych i nieznanych zbił na tym sławę. A później zaczął gadać, że to jego praca dyplomowa o psychologii internetu czy coś w tym rodzaju...
My dobrze wiemy jak było naprawdę.
|
|
25-04-2012 11:25 |
|