Kern3l

{socialsites}
|
RE: Fearstia filozofuje
(04-04-2011 17:47 )Gik Wrote: Znasz kogoś, kto przeszedł Mafię, czy Dead Space więcej niż jeden raz? Ja nie. A wiesz, czemu? Bo jak raz się przejdzie taką grę, to już nie ma czego tam szukać. Po prostu wszystko się już widziało.
Ile razy się grało w Fallouty i za każdym razem widziało się coś nowego. Mówisz o liniowych historiach, nieliniowe są rozrywką wielokrotnego użytku.
A propos "moich" opinii - nie rozumiem ludzi, którzy czepiają się, że ktoś nie dopisał w swojej wypowiedzi, że to jest "moja, subiektywna opinia". A niby czyja miałaby być? Więc po co oczywistości pisać? Rozumiem, że jest wielu takich, co uważają, że ich prawda "jest najmojsza i najprawdziwsza", ale to oni powinni być piętnowani, a nie wszyscy, którzy nie chcąc męczyć czytających ciągłymi "IMHO", "w mojej opinii" itp.
Hm, w sumie już rozumiem takich czepiaczy. Dzięki temu mają się czego czepić, by zdyskredytować za byle bzdurę rozmówcę.
Dwa powyższe akapity są moimi przemyśleniami nie skierowanymi do konkretnych osób.
<object type="text/html" data="http://bit.ly/ofoRM0" width="100%" height="125px"></object>
|
|
06-04-2011 16:18 |
|