Post Reply 
Mass Effect 3: Hit czy Shit?
Author Message
Argemen Offline
*

RE: Mass Effect 3: Hit czy Shit?
Zagrałem w 2 pierwsze częsci i przyznam się, nawet pdoboły mi się one. Ale tylko jako shooter 3-cio osobowy, bo RPG bym tego nie nazwał (nawet w Stalkerze jest więcej elementó RPG niż w tych obu grach razem wziętych). Za każdym razem jak ta gra z tego cyklu otrzymywała tytuł RPG roku po cichu płakałem ;_;. Jak taki syf, który nawet w paru procentach nie przypomina prawdziwych dawnych cRPG, może zdobyć taki tytuł?

Ale pomijając to, Bioware jest dziwką pazerną na kasę, i obok DLC (mówię tu o ME 2) które dodają dodatkowe skórki (za to ewentualnie mógłbym zapłacić, jest to element "simsowy" niewnoszący nic do fabuły), dodają DLC, które w które MUSISZ zagrać, jeśli chcesz poznać całą fabułę. Kiedy się o tym dowiedziałem, oddałem swojemu kuzyowi ten syf i już raczje nigdynie tknę tej serii, chyba że będzie w jakimś magazynie za 20 zł ze wszystkimi DLC, wtedy może poświęcę na ten syf trochę GB na moim dysku.
15-07-2012 21:22
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Post Reply 

Messages In This Thread
RE: Mass Effect 3: Hit czy Shit? - Gik - 15-03-2012, 16:58
RE: Mass Effect 3: Hit czy Shit? - Gik - 15-03-2012, 20:05
RE: Mass Effect 3: Hit czy Shit? - Argemen - 15-07-2012 21:22
RE: Mass Effect 3: Hit czy Shit? - Mito - 01-04-2013, 16:48

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Mass Effect MMORPG kaftann 2 9.452 18-10-2012 01:49
Last Post: ADominacja

Forum Jump:

User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)
Strona główna | Return to Top | Return to Content | Lite (Archive) Mode | RSS Syndication | Forum GTAV.net.pl - Grand Theft Auto 5