Wilczyca

{socialsites}
|
RE: Grafika jest najważniejsza? A co z resztą?
Przepraszam za ten błąd w poście powyżej. Pisałam to na szybko i nie zauważyłam błędu. Prawda grafika jest również ważnym elementem w grze. Bez grafiki nie byłoby w ogóle gry. Jednak nie raz słyszę, że ktoś kupi grę, bo ma ładną grafikę i to mnie wpienia. Dużo ludzi kupuje takie gry, ale nie zastanawiają się co z fabułą, muzyką i innymi elementami gry, które sama grafika nie zrekompensuje wszystkie braki. Jak wspominałeś niektóre gry z fajną grafiką mają kiepską fabułę i nic oprócz grafiki nic sobą nie reprezentują. Ponadto przez to nie lubią starych gier, bo uważają, że mają brzydką grafikę i przez to nie zagrają. Ja powiem szczerzę, że grałam w stare gry z brzydką grafiką jak np. Gothic 1 i 2 czy NWN, ale one są warte zagrania nawet po tak długim czasie. Jakbym miała radzić czy warto czy nie warto grać w stare gry to powiedziałabym, żeby sam spróbował zagrać i ocenił grę. Ja dałam się porwać opinii o Dragon Age, ale się na tym zawiodłam, bo nie spodobała mi się gra. Nie reprezentowała nic prócz grafiki. W jednym temacie wypowiedziałam się o DA i nie chce powtarzać. Zagram nawet gry, które nie są popierane, bo sama muszę ocenić grę, bo każdy co innego ceni w grze.
|
|
21-08-2012 22:51 |
|