Post Reply 
Nietypowy kanal
Author Message
JudiMakeFun Offline
*

RE: Nietypowy kanal
1. Możesz używać takich programów jak Sony Vegas lub Camtasia Studio
2. Jakiś b.dobry sprzęt nie jest wymagany, bowiem nawet na słabszym kompie możesz przecież łączyć fragmenty filmów, dodać napisy, przejścia czy też efekty itp.
3. Tło często jest robione przez widzów, którzy chcą coś zrobić dla danego twórcy. Jednak jeśli takiej osoby nie znajdziesz, to na pewno są też osoby, które zrobią to za pieniądze
4. Według mnie tematyka na prawdę ciekawa, sam kiedyś myślałem o stworzeniu czegoś takiego, bowiem interesuję się historią, ale uznałem, że z moją wiedzą, mógłbym tylko coś o II WŚ stworzyć ^^
5. Myślę, że dość ciężko może być ci/wam uzyskać szerszą publikę, ale jeśli będzie odpowiednie wsparcie i dobra jakość materiałów, to czemu nie, może się udać
6. Najlepiej tworzyć film z tytułem np. "Powstanie Warszawskie". Podać najważniejsze informacje, jakieś np. zdjęcia z oryginalnymi pamiątkami z tamtego okresu, fragmenty filmów historycznych też mogą być. Z dobrym komentarzem, może to naprawdę wiele korzyści przynieść, dla osób, które interesują się danym okresem historii. (najlepiej też, jeśli wybierzecie sobie jakieś wydarzenie z dalekiej przeszłości i będziecie potem chronologicznie przechodzić do kolejnych epok i wydarzeń z nimi związanych)
7. Jeśli chcesz stworzyć na prawdę godny zobaczenia film z udziałem głosowym wielu osób, to myślę, że tydzień minimum
8. Myślę, że nie. Jest dużo poradników w których wyjaśnione jest co i jak. Ja np. używam programu Camtasia Studio 7, w którym laik dobrze radzi sobie z tworzeniem dobrych materiałów
03-09-2012 11:29
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Post Reply 

Messages In This Thread
Nietypowy kanal - Mysterious - 03-09-2012, 10:49
RE: Nietypowy kanal - JudiMakeFun - 03-09-2012 11:29
RE: Nietypowy kanal - Mysterious - 03-09-2012, 11:45
RE: Nietypowy kanal - JudiMakeFun - 03-09-2012, 12:10
RE: Nietypowy kanal - appareil - 03-09-2012, 14:23
RE: Nietypowy kanal - Mysterious - 03-09-2012, 17:21

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Speedrun z SMB - nietypowy problem Elwood 1 882 19-04-2012 17:44
Last Post: zebeskull

Forum Jump:

User(s) browsing this thread: 2 Guest(s)
Strona główna | Return to Top | Return to Content | Lite (Archive) Mode | RSS Syndication | Forum GTAV.net.pl - Grand Theft Auto 5