Post Reply 
Grafika jest najważniejsza? A co z resztą?
Author Message
Grzybiarz Offline
*

RE: Grafika jest najważniejsza? A co z resztą?
whit, apparatus mówił o tym:

AUTOMAT

NES

ZX SPECTRUM

Nie wiem jak ty, ale ja mając do wyboru jedną spomiędzy trzech wersji, nie musząc martwić się o koszta, wybrałbym wersję na automaty, lub co najmniej NES-ową (do tej grafiki zdążyłem się przyzwyczaić), gdyż wolałbym nie ryzykować wypalenia gałek ocznych spowodowanego wpatrywaniem się w te wspaniałe połączenia kolorów.

(16-09-2012 21:35 )whit Wrote:  Coś się załamało na rynku gier. Główna rozrywka serwowana to wojna, zabijanie.

Nie mam bladego pojęcia co ma piernik do wiatraka (przemoc do grafiki). Oczywiście nie mogę się nie zgodzić z tym, że gry potrafią być brutalne, ale czy jest to wina naszych czasów? Chciałbym, abyś ponownie rzucił okiem na któryś z filmów, do których odnośniki przesłałem i zastanowił się dokładnie co widzisz i czy jest to prawdziwie niewinny obraz, o którym piszesz. Nie odpowiadaj jednak na to, jest to temat o grafice... może więc i ja nie powinienem był tego napisać? Trudno, stało się.
Pozdrawiam.
(This post was last modified: 17-09-2012 03:08 by Grzybiarz.)
17-09-2012 03:04
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Post Reply 

Messages In This Thread
RE: Grafika jest najważniejsza? A co z resztą? - Grzybiarz - 17-09-2012 03:04

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Gry, z których jest wstyd robić zagrajmy. Gik 80 24.603 05-03-2012 15:35
Last Post: Elwood

Forum Jump:

User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)
Strona główna | Return to Top | Return to Content | Lite (Archive) Mode | RSS Syndication | Forum GTAV.net.pl - Grand Theft Auto 5