Gik

{socialsites}
|
RE: Forumowa pogadanka - audycja pierwsza
Quote:A co do pogadanki, to moim zdaniem nieźle wyszło, ale niech następnym razem nię będzie tyle luda i lepiej by było (przynajmniej dla mnie - przeciętnego widza) abyście się wymieniali zdaniami, a nie każdy po kolei jedzie
Wątpię, żeby to się udało. Wszyscy by się przekrzykiwali. A zresztą po tym, jak już każdy powiedział swoje, to przechodziliśmy do dyskusji i wymiany zdań. W każdym razie próbowaliśmy.
Quote:Punkty 1, 2, 4 - tak, zgadzam się. Co do trzeciego, to nie wiem o czym w tym momencie piszesz. Kogoś zmuszano, ktoś nie chciał? Hm?
Pisałem o sobie. Kilka razy się zastanawiałem, czy nadaję się do takiej audyci. Uznałem, że tak. Myliłem się. Po prostu jeżeli ktoś nie potrafi dokładnie wyrazić swoich myśli, to niech się za to nie bierze. Niech mój przykład służy innym.
Quote:Zabrakło dialogu, co wynikło ze zbyt dużej liczby ludzi, także tematy powinny być określone na długo przed całą imprezą, dziwne, że tego nie zrobiono, odkąd projekt padł dość dawno.
Nie wiem jak u innych, ale u mnie było tak, że coś sobie ubzdurałem, że gadanie o różnych aspektach zagrajmy przyjdzie mi łatwo. Z jakiegoś powodu tak się nie stało, nie wiem, może to wina świadomości, że to co mówię, zostanie opublikowane.
(This post was last modified: 26-04-2011 19:25 by Gik.)
|
|
26-04-2011 19:25 |
|