Mruczek

{socialsites}
|
RE: Grafika jest najważniejsza? A co z resztą?
To ja też się wypowiem :D , nie wiem czy tylko ja myślę o tym ,że kiedyś gry będą z grafiką jak rzeczywista w realnym świecie ? Tak jednym słowem chyba każdy , tylko parzcie jaki to jest + i - , dlaczego ? Tak więc super będzie osiągnięcie , i to że 2/4 ludzi kupuje , bo jest "zaje grafa " ,ale potem ,aaa fabuła do dupy itp , mi podobna się w grach to ,że o NIE jest realistyczny świat , to ma być gra ,a nie replika świata , prawda ? Gra to ma być fantastyczny świat lub w "jakimś stopniu" coś trochę realistycznego , wyobraźcie sobie tego np. Minecrafta ? Cóż klocki bo klocki , nie nie "Sześciany" tak , lecz co ? Nie było by tej frajdy dla wszystkich gdyby było super hiper 3D real świat itp . Jedyna rzecz ,która mi się podoba w ładnej grafice , to możliwość przetestowania komputera , czy też jakoś umilona grafika , ale też np. Gra , która niedlugo wyjdzie "GTA V" tak to mi się podoba , niby ma być all super , grafika , fabuła, życie tak ? Nie to i tak jest tylko cząstka prawdy ! w takich grach typu FPS , można się upominać o lepszą grafikę dla lepszej rozgrywki własnej , lecz fabuła czy multi , to już nie to samo :) z mojej strony było by to na tyle , tu macie film zmontowany jak REALISTYCZNA GRA : http://www.youtube.com/watch?v=NYGlWjIKoY4 , ocencie .
|
|
11-12-2012 19:03 |
|