Rangy

{socialsites}
|
RE: Kamil Scheicht
Quote:Jak dla mnie jest to koles ktory nic, absolutnie nic nie wnosi na YouTube. Pomyslu to on chyba nigdy nie mial na to co robi a ma "troche" widzow bo zaczynal jak nikogo innego nie bylo na scenie youtuba.
Pierdu, pierdu, gość wiele poradników zrobił i dalej czasem robi. To już bardziej bezużyteczny content robią minecraftowe gwiazdki (nie mówię o każdej osobie).
Quote:Ponadto jest dla mnie osoba egocentryczna, cokolwiek sie nie wydarzy to on zawsze ma racje oraz on wszystkich ostrzegal ze tak bedzie ale w archiwalnych jego wpisach (na jego blogu czy tam innych stron ktorych ma 500) nic takiego nie mozna znalesc.
Taki może ma charakter, jak Cię to boli, to jedź do niego i wygarnij mu to w twarz.
Quote:Kamila daże całkowitym brakiem szacunku i dla mnie jest to osoba skończona na youtube. Najlepsze jest jednak to, że zniszczył się sam, ale on tego nie widzi.
A znasz go chociaż osobiście? Wątpię, a więc jak można "dażyć całkowitym brakiem szacunku" jakiegoś gościa, którego znasz tylko z robienia filmów? Mocne.
Quote:Obecnie szuka dramy i atencji- niczym taka youtubowa hiena. Cokolwiek się nie dzieje- pojawia się Kamil opiniotwórczy.
Nie, żeby to był bezpośredni atak, ale ja bym też patrzył na Twoją aktywność. ;p
Quote:Uważasz, że 15 tyś wyświetleń na 70k subskrybentów to dobry wynik? Ja na przykład uważam, że nie.
A czy uważasz droga koleżanko, że każdy widz ogląda każdy film? Popatrz na to statystycznie, a nie "15k wyświetleń pod filmem, ale duzo martwych subów", please, bo zaraz zacznę tutaj przytaczać podobne kanały z Twoim tokiem myślenia.
(This post was last modified: 17-12-2012 13:54 by Rangy.)
|
|
17-12-2012 13:51 |
|