Scheicht

{socialsites}
|
RE: Kamil Scheicht
(17-12-2012 16:46 )Innominatus Wrote: Swoją drogą, myślałem że Kamil wpadnie tutaj z pianą na ustach, a ma nawet jakąś tam ogładę, także będę śledzić ten wątek z wielką uwagą.
Dużo osób (nie wiem akurat jak z Tobą) po prostu mnie nie zna i ocenia przez pryzmat tego co powiedział jakiś tam inny YouTuber. Prawda jest taka, że ja mam bardzo dobrych znajomych na YouTube i jest ich góra 6 - rzadko z nimi nagrywam, bo to bardziej vlogerzy, niż zagrajmerzy, poza tym ja nie czuje się jak jakiś wielki gracz i let's player. Jestem vlogerem.
Nawiązując - jeśli lubię mieć prawdziwych realnych znajomych, a nie tylko znajomków w kółeczku wzajemnej adoracji YouTube to kto może powiedzieć coś o mnie co jest prawdziwe? Nie przyjaźnię się i nie nagrywam z innymi (chyba, że z tej mojej osobiście poznanej grupy) więc ten kto mówi o mnie jakim to ja chujem nie jestem po prostu zwyczajnie mnie nie zna.
Trochę osób popatrzyło na filmik jak się wkurwiłem na tych którzy mnie zaczęli do żebraków i złodziei sprowadzać i zakodowało sobie, że Kamil to ten hipokryta, który wyzywa innych - tak nie jest. Kto by się nie wkurwił? Pracowałem na dobre imię tyle czasu, a tutaj po mojej prośbie o pomoc ze sprzętem pojawia się 9 kanałów w jednym filmie i mnie oczernia. Każdy by się wkurwił. Dla mnie to nauczka, mogłem zrobić inaczej, ale nie żałuję (jak już podkreślam niejednokrotnie), bo to była fajna lekcja.
|
|
17-12-2012 16:57 |
|