Ashina

{socialsites}
|
RE: Kamil Scheicht
"Unsubnęłam" Kamila 3-2 miesiące temu. Właśnie wtedy zauważyłam, że już wcale nie go nie oglądam. Nie podobało mi się to, że Kamil tak nagle zaczął grać w Minecrafta a potem mu się znudziło. Ma szczęście, bo wytłumaczył się kilkanaście postów wcześniej. Miałam opinię na jego temat raczej neutralną. Myślałam o nim mniej więcej tak: "A to ten co takie ma krótkie vlogi i jakieś tam gameplaye. No całkiem fajny gość, ale supermocno to on się nie wbije".
Teraz raczej myślę podobnie... Bez urazy, Kamil, ale mógłbyś wrócić do tych starych i podobno bardzo fajnych live'ów. Nie byłam na nich, więc mówię "podobno". Widząc opinie ludzi powyżej, to wtedy byłeś naprawdę świetnym youtuberem. Mam nadzieję, że jeszcze wszystko "odkręcisz" o ile można to tak nazwać i znów się staniesz pozytywnie spostrzeganym Kamilem Scheichtem. :)
Btw. Bunny a teraz keep calm, bo się pogrążasz tym udzielaniem się wszem i wobec. Nie mówię, że Cię nie lubię, bo lubię. Tylko... tak no... radzę, bo już zaczynają mieć ludzie o to pretensję. Chyba że nie przejmujesz się opinią innych, co jest chwalone ^^
|
|
18-12-2012 23:55 |
|