pepyl Wrote:To powiedzmy że taki przypadkowy zagrajmer zerknie na to forum, czym ma się zainteresować (nie chodzi mi już tutaj o Kanały zagrajmerskie) ?
A czym taki przypadkowy zagrajmer się interesuje? Uogólniając - grami, muzyką, filmem - mamy do tego działy, prawda?
Quote:Aktualności ? - No was proszę tylko 2 tematy założone w tym roku ...
Tak jak pisał to wcześniej app - tak naprawdę ciężko ten ruszyć, bo większość nowinek z, ekhem, świata zagrajmerów brzmią jak sprawozdania z bójki w piaskownicy.
Quote:Wasze zagrajmy (dział moderowany) ? - Jest taki "srogi" regulamin że mało kto się zalicza.
A wcześniej:
pepyl Wrote:Można by wprowadzić "srogi" regulamin tego działu, a jak ktoś zareklamował kanał i nie spełnia regulaminu to dostaje jakieś ostrzeżenie albo coś.
Jakoś przeczysz samemu sobie.
Quote:Departament streamów wszelakich ? - Większość ludzi nie ogląda streamów, choćby z powodu słabego neta.
A ktoś tam ogląda. Ten dział jest dla tych, którzy mają dobre łącze i...serio, czy mam naprawdę ci to tłumaczyć?
Quote:Dyskusje ? - Bądźmy szczerzy większość tematów zalicza się do Hydeparku lub do kosza. Są zrobione z niechcenia po prostu żeby nabić kolejny post ...
Nie sądzę jakoby nabijanie postów było problemem tego forum, zresztą spamerzy są jak dotąd stosownie nagradzani. Sam dział dyskusje zahacza często o absurd sceny Zagrajmy, co chyba może interesować kogoś z tego kółka (a o takim zainteresowaniu pisałeś wcześniej), nie uważasz?
Quote:Pomoc ? - Bądźmy szczerzy dużo problemów nie zostało rozwiązanych, mało osób "pomaga" tam.
I? Mamy zatem wywalić dział, bo jakieś problemy pozostałe nierozwiązane? Jak długo ktoś w nim pomaga, tak działa. I od kiedy u licha efektywność działu oceniana jest na podstawie ilości ludzi, którzy się tam udzielają? Liczy się jakość, nie ilość.
Quote:Gry ? - Według mnie dział zalicza się do Hydeparku
Nie rozumiesz idei Hydeparku.
Quote:Ustawka ? - Jedyny dział który może nam trochę pomóc.
W czym? Ten dział, jak inne, ma swój cel. W czym jest lepszy od pozostałych, tak złych według twoich słów?
Quote:Hydepark ? - Proszę was ... Najwięcej ludzi się tam wypowiada bo po prostu nie ma gdzie.
Ależ jest, właśnie wymieniłeś pozostałe działy : )
Wiatry w mojej głowie prowadzą mnie.