Post Reply 
Heroes of Might and Magic 3 to kiepska gra.
Author Message
Lavos Offline
*

Heroes of Might and Magic 3 to kiepska gra.
Jeśli kontrowersyjny tytuł tego tematu zwabił tu kogokolwiek i zmusił do napisania swoich obiekcji, dobrze. Taki był mój zamiar.

Otóż - mam w planach przygotowanie filmiku o podobnym jak tytuł tematu wydźwięku. Filmik ma zachęcić do dyskusji na temat HoMM3 oraz rewizji poglądów na temat samej gry (które dla lwiego procenta graczy wyglądają tak, że HoMM3 jest najlepszy i tyle.). Oczywiście nutka komedii w postaci komentarzy rozjuszonych fanbojów jest także czynnikiem, jaki biorę pod uwagę.

Po cóż zatem wypisuję to wszystko? Spieszę z wyjaśnieniami. Odkąd nie zamierzam grać w HoMM3 w ilościach hurtowych (czyli przejść od deski do deski, nie mam tyle czasu oraz energii), poszukuję punktów zaczepienia (wad/niedopracowanych aspektów), jakie zauważyłem podczas moich wcześniejszych przygód z tym tytułem. Oto lista grzechów HoMM3, jakie do tej pory zdołałem spisać:

1. Kiepska lista czarów, gdzie pierwszy poziom jest najlepszy, a następne oferują coraz mniej i mniej
2. Bezużyteczne umiejętności - First aid, Artillery, Eagle Eye
3. Mało zróżnicowane typy bohaterów
4. Bezużyteczne zamki
5. Krótkie i ubogo skonstruowane kampanie

Przechodząc do meritum, a zarazem do pytania zwróconego w waszą stronę, użytkownicy - czy ktoś pamięta więcej wad HoMM3? Nie musza być mocno obiektywne, ten temat może służyć równie dobrze jako dyskusja o samej grze.

[Image: kaos.gif]
Wiatry w mojej głowie prowadzą mnie.
(This post was last modified: 24-09-2013 21:10 by Lavos.)
24-09-2013 21:09
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Post Reply 

Messages In This Thread
Heroes of Might and Magic 3 to kiepska gra. - Lavos - 24-09-2013 21:09

Forum Jump:

User(s) browsing this thread:
Strona główna | Return to Top | Return to Content | Lite (Archive) Mode | RSS Syndication | Forum GTAV.net.pl - Grand Theft Auto 5