Post Reply 
Heroes of Might and Magic 3 to kiepska gra.
Author Message
Lavos Offline
*

RE: Heroes of Might and Magic 3 to kiepska gra.
ErykCoa Wrote:Jednak niektóre z pozoru bezużyteczne (np jak artyleria) może odpowiednio zastosowana przynieść zwycięstwo (z tego co pamiętam biorąc bohatera z Twierdzy specjalizującego się w baliście przy wylosowaniu artefaktu dającego 2 do ataku można było wyciągnąć na start ok max 250 dmg na kolejkę balisty od samego startu, co na małych mapach daje niewyobrażalną przewagę).
Ekhem, czyli masz umiejętność działającą przy jednym bohaterze, jeśli wylosujesz artefakt i dobrą na małych mapach. Nie brzmi zachęcająco.

Asasinek54 Wrote:W Disciples II jest inna mechanika. Np. możesz wykonać ruch i jednocześnie zaatakować. Masz tam jedna jednostkę, o którą walczysz i starasz się żeby nie zginęła. Dowódca armii (raczej oddziału) bierze bezpośredni udział w walce. Wyexpiona początkowa jednostka jest lepsza od...nie pamiętam nazwy. Przykładem jest tytan.
Albo grałem w inne Disciples albo mówisz o trójce. W dwójce jednostki nie ruszały się, poza tym, nie były grupami, a pojedynczymi istotami.

[Image: kaos.gif]
Wiatry w mojej głowie prowadzą mnie.
03-10-2013 09:57
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Post Reply 

Messages In This Thread
RE: Heroes of Might and Magic 3 to kiepska gra. - Lavos - 03-10-2013 09:57

Forum Jump:

User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)
Strona główna | Return to Top | Return to Content | Lite (Archive) Mode | RSS Syndication | Forum GTAV.net.pl - Grand Theft Auto 5