Quote:"Wystarczyło zamknąć okno przeglądarki i byłoby po problemie, naprawdę."
Boże ty to widzisz i nie grzmisz... Czyli jak Ci w samochodzie pójdą klocki hamulcowe to po prostu z niego wyjdziesz i nie będziesz nim jeździł, czy go naprawisz? No taaa, tak rozwiązujesz problemy w życiu: "Nie będę o tym myślał to problem sam zniknie"
Twój przykład jest z dupy wzięty i po raz kolejny potwierdza że nie umiesz czytać ze zrozumieniem.
Trzymajmy się tematyki samochodów i przedstawmy zdanie "wystarczyło zamknąć okno przeglądarki i byłoby po problemie" w innej sytuacji:
Jeżeli nie podoba ci się samochód marki Opel, to kupujesz inny i po sprawie. Twoje zachowanie obrazuje sytuacje w której gość któremu nie podoba się Opel kupił Opla a potem cały czas na niego narzeka.
Jeżeli dla ciebie to, że nie podoba ci się wywiad, to problem w życiu to gratuluję podejścia. :)
Myślenie w sposób "nie będę o tym myślał to problem sam zniknie" jest złe ale nijak się to ma do mojej wypowiedzi. Jeżeli coś ci się nie podoba - nie oglądaj tego. Poważny problem w życiu a zwykły filmik na youtube to 2 różne sprawy ale wygląda na to że tego nie odróżniasz.
Quote:O nie, nie, nie bagatelizuj. To ma znaczenie i różnicę. Może ty wiesz o co ci chodzi, jednak to forum - piszesz dla szerszej niż twoja własna osoba, publiki.
Jeżeli wszyscy oprócz ciebie wiedzą o co człowiekowi z wyżyn chodziło to z kim jest coś nie w porządku? Zarzuć konkretnym argumentem zamiast czepiać się słówek.
Quote:Problemem jest to, że nie da się przez to oglądać.
Nie oglądaj. Inni jakoś nie mają tego problemu :)
Quote:Człowiek wybuchający cały czas śmiechem nie wypada miarodajnie jako partner do rozmowy.
Bo to jest charakterystyczne u Niezapominajki - jak się denerwuje to się śmieje i tego nie zmienisz. Pewnie stara się pozbyć takich odruchów ale nie jest to takie proste jak może się to tobie wydawać.
EDIT:
Quote:Niech się po prostu tak często nie śmieje
Baczność, spocznij! Pan GreenCell rozkazuje - Niezapominajka ma zakaz śmiania się częściej niż raz na 5 minut. Chłopie wyluzuj bo to zaczyna się robić śmieszne
Quote:Ty nie możesz, ja mogę, myśle że 90% osób może. I sposób mówienia Anki mi nie przeszkadza, a wręcz uważam że jest w nim coś urokliwego.
O to to to. Podpisuję się pod tym obydwiema rękami ^^