Post Reply 
Regulamin "Waszych zagrajmy" - dyskusja i opinie
Author Message
vugrawgre Offline
*

RE: Regulamin "Waszych zagrajmy" - dyskusja i opinie
(09-12-2013 21:51 )punio7 Wrote:  
(09-12-2013 21:38 )vugrawgre Wrote:  Tak jak napisałem posta. To jak ktoś kończy odcinek to jego sprawa.

No nie, skoro przychodzi tutaj i chce pokazać swoje filmy to również sprawa tego forum.

Więc po co prezentować je tutaj skoro nie można pokazać swojego stylu, jak, co się robi skoro trzeba dostosowywać się do zasad panujących na forum? Wiesz o co mi chodzi? Należy dostosować content aby przeszedł przez szereg zasad do upublicznienia postu.
Nagrywam od 3 tygodni. Mam 400 subów i chciałem zaprezentować serię która na moim kanale się najbardziej podoba, co lepsze z gry nie konwencjonalnej dosyć i nie mogę bo na końcu powiedziałem "Jeżeli Wam się podobało to odwdzięczcie się jakoś (do kamerki pokazałem kciuk w góre a jeśli Wam się nie podobało to hejty w komentarzach mile widziane, Na razie" I za ten krótki tekst cała seria jest sprzeczna z forum.
EDIT// Proszę nie odbierajcie tego jako bólu dupy. To tylko czysta argumentacja bezsensowności tego punktu regulaminu :)

Takie zabiegi to zabieg kierowania ruchem na stronie. Mówiąc bezpośrednio do widza i proponowaniu mu czynności to cały rozdział szkole dla twórcy od YT.
Zobaczcie na duże popularne kanały. Adbuster SciFun, Polimaty. Każdy stosuje ten chwyt marketingowy i nikt nie widzi w tym nic złego.
Po za tym, słabemu materiałowi to i tak nie pomoże nawet namawianie do lajka z ofertą zapłaty za to. Bo nikt nie dotrwa do końca materiału.
(This post was last modified: 09-12-2013 22:15 by vugrawgre.)
09-12-2013 22:12
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Post Reply 

Messages In This Thread
RE: Regulamin "Waszych zagrajmy" - dyskusja i opinie - vugrawgre - 09-12-2013 22:12

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
Exclamation Regulamin forum HoGar 0 1.220 04-07-2011 15:01
Last Post: HoGar

Forum Jump:

User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)
Strona główna | Return to Top | Return to Content | Lite (Archive) Mode | RSS Syndication | Forum GTAV.net.pl - Grand Theft Auto 5