Post Reply 
Spis powszechny grzechów wszelakich
Author Message
MrZupapl Offline
*

RE: Spis powszechny grzechów wszelakich
Filmy nie w HD kompletnie mnie odrzucają. Jakość jest bardzo ważna. Czy ktoś by chciał w TV oglądać jakiś film zrobiony na odpieprz? No raczej nie-e. Dbajcie o swego widza... i jego oczy.

Paski po bokach... czasami się zastanawiam co mnie bardziej irytuje. Słaba jakość filmu czy czarne paski ŚMIERCI. Nie jest trudno w grze wybrać rozdzielczość 1280/720. To tylko jedno kliknięcie. Gorzej, gdy gra nie oferuje tej rozdzielczości (ja preferuję, w tedy rozciąganie filmu, bądź jego kurczenie, ale z tego co widzę nie wszystkim to się podoba - Kern3l).

Faworyzowanie widza... kiedyś się spotkałem z dosyć ciekawym zjawiskiem. Zagrajmer miał swoich ulubionych widzów, a resztę ignorował bądź dissował. Tylko z nimi rozmawiał w komentarzach, tylko oni mieli racje (nieważne co idiotycznego pisali) itp. Takie zamknięte koło lizania dupy nie jest fajne : <
11-06-2011 09:04
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Post Reply 

Messages In This Thread
RE: Spis powszechny grzechów wszelakich - MrZupapl - 11-06-2011 09:04

Forum Jump:

User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)
Strona główna | Return to Top | Return to Content | Lite (Archive) Mode | RSS Syndication | Forum GTAV.net.pl - Grand Theft Auto 5