Weteran1985

{socialsites}
|
RE: Pogadajmy z Niezapominajką
GreenCell
Mógłbyś do cholery wreszcie przestać obrażać Niezapominajkę i wszystko co z nią związane? Jak Ci się aż tak bardzo nie podoba i Cie irytuje to jej po prostu nie oglądaj i nie słuchaj. Może najpierw sam udziel takiego wywiadu... to zobaczymy czy wtedy będziesz taki mocny w gębie i czy nie będziesz się denerwował... po za tym ten wywiad miał być taką luźną pogadanką z humorem.... a nie jakąś nudna, profesjonalną gadką, jakby wyczytana z karetki od dechy do dechy.... mnie się bardzo ten wywiad podobał... im był śmieśniejszy i zabawniejszy tym bardziej ciekawszy...... a co do jej śmiechu... to Niezapominajka już taka po prostu jest... lubi się śmiać i tyle.. i właśnie ten śmiech sprawia, że jest taka urocza i słodka... a jej zagrajmyw takie świetne.... i proszę bardzo możesz mnie nazwać dupolizem jak to nazwałeś... mam to totalnie gdzieś..... dla mnie ktoś kto szczerze powie o danej osobie i tym co ona robi, pokazuje, ze ma do tej osoby szacunek i tyle... ale ty widać tego nie rozumiesz.... aha... i jeszcze jedno... to, ze nie wymienila komu dziękuje za wsparcie w ogóle nie znaczy że się boju... po prostu wcale nie musiała tego robic, bo te osoby, do których są skierowane doskonale o tym wiedza, bo sa na tyle inteligentne, ze są w stanie sie domyślec tak prostej rzeczy.....
|
|
28-11-2010 22:40 |
|