Post Reply 
JJayJoker otwiera sklep. Z koszulkami.
Author Message
Mide Offline
*

RE: JJayJoker otwiera sklep. Z koszulkami.
(23-06-2011 08:05 )CTSG Wrote:  Tym bardziej, że po odliczeniu kosztów koszulki, nadruku, realizacji zamówień i prowizji dla CupSell'a to z tych 40zł do JJay'a trafi może 2zł-5zł. ;] Jeśli ktoś twierdzi, że JJJ próbuje się na tym dorobić, to widocznie nigdy nie był na własnym utrzymaniu i nie ma większego pojęcia o zarobkach.

Wybacz CTSG ale tutaj zgodzić się z Tobą nie mogę, ponieważ sam mam znajomego w pracy który kiedyś przy takich projektach robił. Najwięcej zapłacił oczywiście za samo zaprojektowanie, ale chodzi mi głownie o "matrycę" takiej koszulki która jest diabelnie droga, a koszt się zwielokrotnia od ilości odcieni na niej umieszczonych (tak dobrze widzicie 2 odcienie np: zieleni są zapłacone osobno) - no chyba że się mylę co do jakości produktu i nie zamierzał zrobić tego w ten sposób, ale wtedy jakość była by niższa jak i sama "matryca" tańsza. Do czego zmierzam, ano do tego że już sam koszt wyprodukowania koszulki jak ma się matrycę, duży nie jest i na tym już da się zarobić.

I utnę tu dalsze pytania w tej kwestii - nie nie jestem ekspertem w tej dziedzinie i żadnych porad, czy szczegółowych danych wam nie udzielę. Tyle wiem bo sam się kiedyś chciałem zorientować że kupienie własnoręcznie zaprojektowanych koszulek, w ilości kilku sztuk jest nie opłacalne, ale już w większych ilościach - jak najbardziej.

Osobiście, wracając do tematu, to już wolałbym kupić coś kolekcji Jinx'a ale na pewno nie kupiłbym z MC (może jakieś D3 albo SC2).

kanał: http://www.youtube.com/user/MideStorm
23-06-2011 15:41
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Post Reply 

Messages In This Thread
RE: JJayJoker otwiera sklep. Z koszulkami. - Mide - 23-06-2011 15:41

Forum Jump:

User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)
Strona główna | Return to Top | Return to Content | Lite (Archive) Mode | RSS Syndication | Forum GTAV.net.pl - Grand Theft Auto 5