Post Reply 
JJayJoker otwiera sklep. Z koszulkami.
Author Message
CTSG Offline
*

RE: JJayJoker otwiera sklep. Z koszulkami.
@up: Z tego co słyszałem, to druk bezpośredni ma porównywalną trwałość do sitodruku. No i wiadomo - oferuje większą paletę kolorów. Jeden z moich znajomych zastanawia się nad kupnem maszyny do druku bezpośredniego, więc miałem okazję wypytać kogoś, kto już nieco zagłębił się w ten temat. ;] A co do 70 prań... Myślę, że żaden ciuch nie będzie wyglądał dobrze po tak długim okresie użytkowania. Bardziej bym się martwił o strukturę tkaniny, niż jakość druku. :P

A wracając do samego tematu, to nadal nie doszukałem się jakiegoś rozsądnego argumentu przeciwko sklepowi JJay'a. Jest spore zainteresowanie sklepem, ludzie składają zamówienia i najwidoczniej noszą te koszulki. Produkt jest dobry jakościowo i jest oferowany w przystępnej cenie (nad tym oczywiście można dyskutować, ale to stwierdzenie bazuje na porównaniu cen z innymi, podobnymi sklepami).

I'm the root of all that's evil, yeah, but you can call me cookie.
28-06-2011 12:00
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Post Reply 

Messages In This Thread
RE: JJayJoker otwiera sklep. Z koszulkami. - CTSG - 28-06-2011 12:00

Forum Jump:

User(s) browsing this thread: 2 Guest(s)
Strona główna | Return to Top | Return to Content | Lite (Archive) Mode | RSS Syndication | Forum GTAV.net.pl - Grand Theft Auto 5