Lavos

{socialsites}
|
RE: Recenzje naszych złotych zagrajmerów
(28-12-2010 20:20 )dwolf Wrote: Co zaś samej krytyki i oceny to wyznaję zasadę że nie da się być bezstronnym gdy dyskutuje się o upodobaniach.
Zatem ? Po co najpierw pisałeś, bym nie pisał 'moim zdaniem'? Konsekwencja, panie.
Quote:Natomiast krytykować powinno się sprawy czysto techniczne których przyczyny, działanie i skutki są widoczne a nie czyjeś gusta.
No i ?
Gdzie krytykowałem jej gusta ?
Quote:Nie jest moim zamiarem narzucanie Ci sposobu pisania. Chciałem tylko zauważyć że to samo można ująć inaczej, łagodniej, a wtedy mniej osób będzie się czepiać.
Przyjmuję do wiadomości tą oczywistość.
Quote:Wiem że jak widzi się pewne wypowiedzi to ma się ochotę pojechać je ostro ale czasami lepiej jest zrobić to w inny sposób. Co do samej recenzji swoje zastrzeżenia starałem się opisać wcześniej.
Twoja wola. Moim zdaniem im ostrzej, tym bardziej zapada w pamięć i zwraca uwagę. Z kulturą i opanowaniem, oczywiście.
Quote:Oczywiście największe mam do ostrości wypowiedzi jednak jeśli taki jest Twój styl to ok.
A jeśli nie to co ? Źle ?
Serio, nie pojmuję tego toku rozumowania. Najpierw źle, teraz dobrze ?
Quote:Tyle że to może podburzać pewnych ludzi do wszczynania małej wojny przeciwko wszystkim krytykom recenzowanej osoby.
Pozdrawiam.
Jakie osoby, gdzie ?
Mała rada- czytaj swoje posty, nie powtarzaj i bądź bardziej konsekwentny.
![[Image: kaos.gif]](http://s22.postimage.org/jd6k4n4st/kaos.gif)
Wiatry w mojej głowie prowadzą mnie.
|
|
28-12-2010 20:36 |
|