Post Reply 
'Tanie' zdobywanie wyświetleń - "Dodaj jako przyjaciela"
Author Message
Kern3l Offline
*

'Tanie' zdobywanie wyświetleń - "Dodaj jako przyjaciela"
Witam,

ostatnio postanowiłem nieco przeczyścić listę "Znajomi" na moim kanale i zmienić politykę przyjmowania nowych. Gdy się do tego zabrałem, przy każdej osobie jakiej nie kojarzyłem sprawdzałem maile z jej nazwą użytkownika. Pokazywały mi się powiadomienia o zasubskrybowaniu, zaproszeniu do wiadomości, wszelkich wiadomościach, komentarzach, a nawet o wiadomościach na tym forum (jeśli nick się zgadzał). Wtedy zobaczyłem także kilku(nastu?) użytkowników, którym jedyną akcją było zaproszenie do znajomości, a po spojrzeniu na ich kanały byłem pewien, że jestem zupełnie przypadkową dla nich osobą - mnóstwo filmów o zupełnie innej tematyce, w innym języku.

Okazuje się, że to jedna z metod reklamowania się. Gdy ktoś się wciska do naszych "Znajomych", to pojawiają się ich filmy i biuletyny na naszej stronie głównej YT. Coś jak sub4sub, tylko mniej chamskie.

Myślę, że warto o tym napisać na tym forum, gdyż nigdzie nie widziałem o tym informacji, a warto odrzucić plew ze swoich notyfikacji na stronie głównej (która jest bardzo użyteczna).

Pozdrowienia!
K.

<object type="text/html" data="http://bit.ly/ofoRM0" width="100%" height="125px"></object>
09-08-2011 22:35
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Post Reply 

Messages In This Thread
'Tanie' zdobywanie wyświetleń - "Dodaj jako przyjaciela" - Kern3l - 09-08-2011 22:35

Forum Jump:

User(s) browsing this thread: 2 Guest(s)
Strona główna | Return to Top | Return to Content | Lite (Archive) Mode | RSS Syndication | Forum GTAV.net.pl - Grand Theft Auto 5