Post Reply 
'Tanie' zdobywanie wyświetleń - "Dodaj jako przyjaciela"
Author Message
Kern3l Offline
*

RE: 'Tanie' zdobywanie wyświetleń - "Dodaj jako przyjaciela"
Apparatus, to także ciekawe zachowanie. Ktoś wysyła zaproszenie do "Znajomych", nie subskrybuje i nie znasz typa - coś nie tak, gdyż skąd może wiedzieć, że przyjmiesz? Prawdopodobnie nie jest to przyszły widz. Z kolei jak ktoś subskrybuje i wysyła zaproszenie, a nie znasz go, to czemu owe zaproszenie wysyła? Aby pojawić się na liście znajomych tej osoby?

Lavos, to nie jest tak płytkie - to także zależy od tego, co rozumieją ludzie pod pojęciem "Znajomy" na YT. Dla mnie to nie jest jakaś oferta wymiany linków - gdyby była, porównanie byłoby na miejscu. Rzecz w tym, że dla niektórych jest to sposobem reklamy - tych bym odsiewał, tak jak spam odsiewam od dobrych maili. Dokładniej - narzekam na brak sensownych narzędzi by odsiewać spam od normalnych wiadomości w przypadku notyfikacji o zaproszeniu do znajomych z YT. Ponieważ tam można ustawić albo nic, albo wszystko. Ja nie chcę w ogóle "ofert handlowych" jak w gazetkach z supermarketów, ja chcę tylko sensowne zaproszenia. Za bardzo spłyciłeś w porównaniu.

<object type="text/html" data="http://bit.ly/ofoRM0" width="100%" height="125px"></object>
10-08-2011 00:11
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Post Reply 

Messages In This Thread
RE: 'Tanie' zdobywanie wyświetleń - "Dodaj jako przyjaciela" - Kern3l - 10-08-2011 00:11

Forum Jump:

User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)
Strona główna | Return to Top | Return to Content | Lite (Archive) Mode | RSS Syndication | Forum GTAV.net.pl - Grand Theft Auto 5