Post Reply 
League of Legends US czy EU poziom graczy
Author Message
Taoczin Offline
*

RE: League of Legends US czy EU poziom graczy
(18-08-2011 00:26 )Shinji-kun Wrote:  Swoją drogą, normą to było już w Docie, ale ostatnio zacząłem zauważać to w League of Legends - Rosjanie nie grają na zbyt wysokim poziomie, a do tego dosyć często ich maniery są godne pożałowania. Może to tylko mój pech jak do tej pory, ale jeżeli na dziesięciu Rosjan ośmiu z nich to osoby, które z jakiegoś powodu MOŻNA zareportować, to coś jest na rzeczy.

To jest kolejny powód dla którego US jest lepszy... ale nie chodzi według mnie tylko o Rosjan Polacy o dziwo spotykani przez moją osobę mogą się plasować podobnie jak podane tu 8 na 10 przypadków do reporta... nie wiem czy to ja mam takiego pecha ale usłyszeć "kurwa ty popierdolony chuju" na czacie przy statach jegomościa okolo 0/5/0 nie jest wcale tak trudno czy rzadko... i to według mnie jest kolejny + US tam chociaż nie muszę patrzeć na faile ludzi z mojego kraju (oczywiście nie mówię o wyjątkach)
(This post was last modified: 18-08-2011 00:36 by Taoczin.)
18-08-2011 00:36
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Post Reply 

Messages In This Thread
RE: League of Legends US czy EU poziom graczy - Taoczin - 18-08-2011 00:36

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  League Of Legends Pioziom 150 44.603 01-08-2013 09:18
Last Post: kruskader
  League of Legends - podział serwera EU Falc00n 8 3.313 01-07-2011 00:54
Last Post: MrArroniro

Forum Jump:

User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)
Strona główna | Return to Top | Return to Content | Lite (Archive) Mode | RSS Syndication | Forum GTAV.net.pl - Grand Theft Auto 5