genpj

{socialsites}
|
RE: Axel, Wielka Ucieczka: Najbardziej epicki quest w Waszym życiu
@Matiz
To ja nie wybrałem dział tylko jakiś moderator/admin w wątku. I tak na tą chwilę forum jest trochę niegościnne dla tego rodzaju LP (limit obrazków na posta 10 obrazków -.-, nie mogę przez to edytować postów). Przydałby się ten dział z usuniętym limitem, bo chciałbym wzorem zagranicznych LP wrzucać na pierwszą stronę jakieś arty które stworzy widownia i linki do następnych odcinków, ale nic nie mogę :P
Walne gdzieś posta z prośbą o usunięcie tego limitu, ku chwale ojczyzny (i Axela)
@Gik
Tia niskie żarty to moja specjalność ^^. Z kumplami chcemy zrobić LP Left 4 Dead'a 2 (tym razem nagrywane), gdzie też będzie nastawione bardziej na humor niż na coś BARDZO rzetelnego (jak ktoś grał to wie, że tam wytłumaczyć jak przejść gre zajmie circa 3 min - iść do przodu i strzelać :P)
Odcinki będą domyślnie co tydzień, bo ja mam mało czasu (praca, studia, gitarra i takie tam), więc czekajcie na następny.
PS. Wzorem zagranicznych LP zachęcam do twórczości związanej z Axelem, obrazki, zdjęcia cokolwiek ^^. Byleby było zabawne i zgodne z zasadami forum :D (Jeżeli jakieś fanki chcą mi wysłać zdjęcia niezgodne z zasadami forum to niech się nie martwią! MÓJ MAIL JEST OTWARTY :D)
|
|
20-08-2011 20:56 |
|