Thread Closed 
"Nie dam sobie grozić" - MegaZajka w roli śmierci
Author Message
Gik Offline
*

RE: "Nie dam sobie grozić" - MegaZajka w roli śmierci
Z chęcią bym mu napisał, dlaczego taki jestem, ale - rzecz jasna - mam u niego czerwoną kartkę.

Otóż MegaZajko: uważam, że jesteś zaślepionym, narcystycznym, egocentrycznym hipokrytą, który uważa, że może obrażać innych ludzi, a sam jest nietykalny. Takie osoby należy wytykać palcami i należy się z nich śmiać. Nie wiem czy jesteś tego świadom, ale poprzez swoje filmiki oraz komentarze zarówno na YT, jak i różnych forach tematycznych robisz z siebie strasznego idiotę, a publikowanie swojego wizerunku oraz imienia i nazwiska w Internecie tym bardziej ci nie pomaga. Żartujesz sobie z Gracjana Roztockiego, ale szczerze - jak dla mnie, to jesteś z nim w tej samej lidze internetowej niesławy. Na twoim miejscu przestałbym się bawić Internetem, bo to na pewno nie przysparza ci żadnych korzyści. Jesteś jedynie tanią komedią, zupełnie jak Gracjan, Luntek, czy inny Chris - chan.

Już sobie wyobrażam odpowiedź MegaZajki za parę dni - "Eeee, zioom, to jest SZOŁ, nie bierz tego na poważnie. Coooo, BrzydkiegoBuraka nie oglądaaaasz?? Looool..."

[Image: aqI8D.jpg]
(This post was last modified: 08-09-2011 11:46 by Gik.)
07-09-2011 21:24
Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
RE: "Nie dam sobie grozić" - MegaZajka w roli śmierci - Gik - 07-09-2011 21:24

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  MegaZajka zamknął konto Gik 401 123.906 13-11-2012 10:43
Last Post: Grzybiarz
  MegaZajka zaczyna nagrywać Vlogi... Gik 24 8.474 27-06-2011 15:00
Last Post: Gik

Forum Jump:

User(s) browsing this thread: 2 Guest(s)
Strona główna | Return to Top | Return to Content | Lite (Archive) Mode | RSS Syndication | Forum GTAV.net.pl - Grand Theft Auto 5