Post Reply 
My Little Pony: Friendship Is Magic
Author Message
kaszub Offline

RE: My Little Pony: Friendship Is Magic
(17-09-2011 18:11 )vlodek2532 Wrote:  Nawet Ty? Skriny też na wszystko robisz?

Poza tym jak byłem mały (miałem z 8-10 lat) to oglądałem to na TVN ale w tej starej wersji. Zaraz po kucykach leciały jakieś takie dziwne miśki co na brzuchach miał serce i jak te serce zaświeciło to te miśki wypinały brzuch i robiły tęcze ale nie pamiętam jak to się nazywało.

Edit:
Mam HAHA ora psyche
http://www.youtube.com/watch?v=H793_qIRVbw

Skriny robię, ale to nie dlatego. Czasami po prostu trzeba mieć na coś niezbity dowód. Robiłem tak (nie chodzi tylko o screeny) dużo wcześniej przed powstaniem zw. Nie usuwam żadnych wiadomości, maili, nie wyrzucam listów etc. Ale koniec offtopa. Nie o tym tu gadamy.

Starych MLP nie oglądałem. Obejrzałem kiedyś kilka (jak miałem z 8 lat) odcinków, ale w ogóle mnie nie kręciły. Miśki też pamiętam. Też chyba zbytnio za nimi nie przepadałem. Wolałem Motomyszy albo coś w tym stylu.

A co do live'a JJaya, był dość "barwny". Nawet nieźle się chłopaki trzymali po tych piwach. :)
Szkoda tylko, że MLP leciało z napisami angielskimi. Gdyby dali wersje OO, to MLP zdobyłoby jeszcze więcej fanów. Tak myślę. ;]
17-09-2011 19:28
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Post Reply 

Messages In This Thread
RE: My Little Pony: Friendship Is Magic - kaszub - 17-09-2011 19:28
RE: My Little Pony: Friendship Is Magic - Xist - 13-03-2012, 15:09
RE: My Little Pony: Friendship Is Magic - Xist - 14-03-2012, 22:49
RE: My Little Pony: Friendship Is Magic - Xist - 15-03-2012, 15:50

Forum Jump:

User(s) browsing this thread: 2 Guest(s)
Strona główna | Return to Top | Return to Content | Lite (Archive) Mode | RSS Syndication | Forum GTAV.net.pl - Grand Theft Auto 5