Post Reply 
My Little Pony: Friendship Is Magic
Author Message
Lavos Offline
*

RE: My Little Pony: Friendship Is Magic
@Kaszub
Właściwie dowiedziałem się wszystkiego, czego się dowiedzieć chciałem, zatem z mojej strony, nie mam więcej pytań.

@Selevan
Quote:Po prostu wyglada to tak, jakbys nasmiewal sie z fanow tego serialu. Vide "zief".
'Zief' miało swój własny kontekst na Wielkie i Poważne argumenty roofixa, które były niczym innym, jak negacją moich własnych. To, że chłopak nie chciał tego pojąć, sprowadziło na mnie swojego rodzaju zniechęcenie.
I nie, nie naśmiewam się z fanów poniaczy. Patrzę na nich ze swojego rodzaju politowaniem. To tak, jak się widzi dyskusję fanów Star Treka na temat tego, który kapitan tegoż kosmicznego statku był lepszy - politowanie, lekkie rozbawienie.

Quote:Poza tym, osobiscie nigdy nie lubilem tego typu rozwinietych dyskusji, na tematy w stylu "Czemu uwazasz ze czerwony kolor jest lepszy od niebieskiego?"
Abstrahując od kompletnie chybionego porównania, nie uważasz chyba, że ten temat nie może mieć głębi? Czy liczyłeś po prostu na bełkot jak na kanale Octopusa?

[Image: kaos.gif]
Wiatry w mojej głowie prowadzą mnie.
23-09-2011 12:51
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Post Reply 

Messages In This Thread
RE: My Little Pony: Friendship Is Magic - Lavos - 23-09-2011 12:51
RE: My Little Pony: Friendship Is Magic - Xist - 13-03-2012, 15:09
RE: My Little Pony: Friendship Is Magic - Xist - 14-03-2012, 22:49
RE: My Little Pony: Friendship Is Magic - Xist - 15-03-2012, 15:50

Forum Jump:

User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)
Strona główna | Return to Top | Return to Content | Lite (Archive) Mode | RSS Syndication | Forum GTAV.net.pl - Grand Theft Auto 5