Post Reply 
My Little Pony: Friendship Is Magic
Author Message
Lavos Offline
*

RE: My Little Pony: Friendship Is Magic
(23-09-2011 14:57 )Roofix Wrote:  Nie prosiłem o edukację, tylko o opinię. Sam nazwałeś to "edukacją", co w moim odczuciu wyglądało dosyć lekceważąco, oraz raczej wycofanie się z dyskusji.
Nie, roofix. To, o czym mówisz, to edukowanie ciebie. Czego robić nie mam zamiaru.

Quote:Dodam jeszcze, nie mam nic do zarzucenia cytowanej przez Ciebie wypowiedzi. Może nie widziałeś starszych wersji, więc dlatego na Ciebie to nie działa. Do innych osób może to przemawia, do Ciebie nie. Nic na to nie poradzę.
Prosiłem o konkrety, a ty w zamian dajesz ogólniki 'jest lepsza od starszej bajki'. To jest konkret? Napisałeś o tym tak oględnie, że już bardziej się nie da. Ja podawałem co dokładnie mnie w poniaczach raziło, a jako odpowiedź dostałem, że to nie jest złe, bo starsze nie było lepsze. I ty chcesz być brany na poważnie? Dziwisz się mojej niechęci do kontynuowania dyskusji, która z obopólnej szybko zamienia się w monolog przerywany takimi postami jak twój? Jeśli chcesz pisać ze mną, pisz na poziomie. Bo nie trafia do mnie 'ta zupa nie ma smaku, ale nie jest tak słona jak ta z wczoraj'.

[Image: kaos.gif]
Wiatry w mojej głowie prowadzą mnie.
(This post was last modified: 23-09-2011 15:32 by Lavos.)
23-09-2011 15:31
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Post Reply 

Messages In This Thread
RE: My Little Pony: Friendship Is Magic - Lavos - 23-09-2011 15:31
RE: My Little Pony: Friendship Is Magic - Xist - 13-03-2012, 15:09
RE: My Little Pony: Friendship Is Magic - Xist - 14-03-2012, 22:49
RE: My Little Pony: Friendship Is Magic - Xist - 15-03-2012, 15:50

Forum Jump:

User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)
Strona główna | Return to Top | Return to Content | Lite (Archive) Mode | RSS Syndication | Forum GTAV.net.pl - Grand Theft Auto 5