X

Post Reply 
My Little Pony: Friendship Is Magic
Author Message
Lavos Offline
*

RE: My Little Pony: Friendship Is Magic
(24-09-2011 12:33 )Roofix Wrote:  Żeś dojechał z tą Futuramą - przecież to serial skierowany odgórnie do starszej widowni.
Żeś pojechał ze zrozumieniem tego posta - porównywałem obie bajki pod kątem ich popularności i takich czynników.

Quote:Co do postów kaszubiaka - ja doceniam chęć dogłębnej analizy, w co sam w tym przypadku nie miałem ochoty się bawić - mi zawsze zależało na prostych wyjaśnieniach.
Przez co cierpią same posty. Jeśli chcesz poprzestać na prostocie, to po co teraz zaczynasz się bawić w jej rozwój i kontynuujesz rozmowę?

Quote:Masz rację co do samego serialu, jaki jest, co nie zmienia faktu, że popularny jest właśnie dzięki animacji, dubbingowi, oraz prostemu humorowi.
LOLWAT. Oglądałeś Futuramę?

Quote:Co do wpływu Internetu, jedna z wcześniejszych wersji, jeszcze bardziej przesłodzona, powstała w 2009, czyli nie tak dawno.
Subiektywizm jako odgórne stwierdzenie jest dość zabawny. Twoją jedyną linią obrony jest wyciąganie dowodów na to, czym ten serial nie jest, a na argumenty czym on jest, ignorujesz.

Quote:A ta nie jest popularniejsza, a komentarze na YT bardzo często stwierdzają, że nowsza wersja jest lepsza.
Fakt, komentarze miłośników/psychofanów są zawsze miarodajne. Naprawdę tym popierasz swoje tezy? Bo czuję się jakbym oglądał starą reklamę proszku Dosia.

Quote:Nie ignoruję czynnika internetowego, wręcz przeciwnie - zauważam aspekty, dzięki którym serial zyskuje popularność w Sieci. Inaczej np nie byłoby pewnego szału na Chowdera w Polsce, jaki był jakiś czas temu.
I dlatego ten serial jest popularny. Wielka tajemnica poliszynela odkryta.

[Image: kaos.gif]
Wiatry w mojej głowie prowadzą mnie.
24-09-2011 15:15
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Post Reply 

Messages In This Thread
RE: My Little Pony: Friendship Is Magic - Lavos - 24-09-2011 15:15
RE: My Little Pony: Friendship Is Magic - Xist - 13-03-2012, 15:09
RE: My Little Pony: Friendship Is Magic - Xist - 14-03-2012, 22:49
RE: My Little Pony: Friendship Is Magic - Xist - 15-03-2012, 15:50

Forum Jump:

User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)
Strona główna | Return to Top | Return to Content | Lite (Archive) Mode | RSS Syndication | Forum GTAV.net.pl - Grand Theft Auto 5