Post Reply 
Axel, Wielka Ucieczka: Najbardziej epicki quest w Waszym życiu
Author Message
genpj Offline
*

RE: Axel, Wielka Ucieczka: Najbardziej epicki quest w Waszym życiu
Ok wyjaśnię zatem i podbuduje napięcie:
TUMDUDUM
Po tym "jutro", zorientowałem się że mój semestr zaczyna się HAHA! tydzień wcześniej przez co musiałem odrobić ostatni tydzień w pracy pracując po 9-10 godzin dziennie. Dodatkowo ostatni tydzień lawirowałem pomiędzy studiami i kończeniem pracy.
Teraz mam już wolne i TERAZ już to ruszy.

Przy okazji czy ktoś kiedyś tu nagrywał grę coopową? bo mam pewien problem bo chcemy nagrać osobno obraz osobno dźwięk z gry i osobno dźwięk z jednego mikrofonu (tak żeby każdego ścieżka zawierała tylko jego głos). Jednak jesteśmy leniwi i nie za bardzo wiemy jak to zrobić.

Odcinek wstawię DZIŚ wieczorem. (nie obiecuje ale postaram się)

Od tego odcinka planuje lekko zmienić styl co by szybciej szło. Nadal będzie głupio, ale planuje szybciej przeskakiwać ze screenami bo na razie to jesteśmy w 15 min gry, a ona ma tak z 6 godzin.

Tak więc przepraszam za opóźnienie i do zobaczenia. Mam mnóstwo rzeczy do roboty... ale zacznę od EUIII prawdopodobnie DAMN YOU PARADOX!

PS. Czy ktoś pogrywa tu w Dawn of War II?
01-10-2011 14:19
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Post Reply 

Messages In This Thread
RE: Axel, Wielka Ucieczka: Najbardziej epicki quest w Waszym życiu - genpj - 01-10-2011 14:19

Forum Jump:

User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)
Strona główna | Return to Top | Return to Content | Lite (Archive) Mode | RSS Syndication | Forum GTAV.net.pl - Grand Theft Auto 5