Gik

{socialsites}
|
RE: 1920: Bitwa Warszawska 3D
ADominacja Wrote:(tylko ten głupi efekt z krwią bryzgającą na ekran- jakby ktoś ze śmiechu pomidorówkę wypluł)
A właśnie, zapomniałem o tym. Krew osadzająca się na ekranie. W filmie 3D. Fail. W ogóle miałem wrażenie, że cały ten efekt trójwymiaru był wykorzystywany był przede wszystkim do połowy filmu(przede wszystkim służył on do zaznaczenia różnicy pomiędzy pierwszym planem i drugim. Jaki ma to wpływ na wydarzenia przedstawione w produkcji, nie wiem). Pod koniec projekcji zdejmowałem czasami okulary 3D i nie widziałem żadnej różnicy na ekranie. Oczywiście, obraz bez okularów był rozmazany, ale nawet z nimi na nosie efektu trójwymiaru nie byłem w stanie dostrzec. Nawet w scenach, gdy szarżowała kawaleria.
ADominacja Wrote:Muzyka w zdecydowanej większości na plus, ale było dosłownie kilka momentów, gdzie nie pasowała wcale do tego, co się dzieje na ekranie (kojarzyło mi się to: http://www.youtube.com/watch?v=y8Kyi0WNg40 )
Muzyka po prostu była. Nie przeszkadzała, ale też nie zapadała w pamięć. Poza niektórymi scenami. Wtedy też mi się kojarzyło z tym motywem, który zapodałeś w linku, lol.
Regolasek Wrote:Czytając owe recenzje byłem sceptycznie nastawiony do owego filmu, jednak się pozytywnie zawiodłem, film można uznać za rewelacje Smile
A można go uznać za rewelację, ponieważ? Jeżeli ci się podobał - ok, nie mam nic przeciwko temu, ale przynajmniej uzasadnij swoje zdanie.
Aha, jeszcze jedno - czy również wasze okulary 3D przyciemniały obraz?
(This post was last modified: 06-10-2011 15:39 by Gik.)
|
|
06-10-2011 15:27 |
|