QuateStachu

{socialsites}
|
RE: JJayJoker otwiera sklep. Z koszulkami.
Prawda jest taka że ja bym się wstydził w takiej koszulce na ulice wyjść...
Może jeszcze w tej koszulce z creeperem " ale jebło ", ale z tym napisem " Przygody Z Minecraft ".
Nie no według mnie to wiocha ale to tylko moje zdanie ;P
|
|
08-03-2013 20:58 |
|
MMindFreak

{socialsites}
|
Ostatnio się zastanawiałem jakie zyski przynosi konto JJya, social blade podaje 1,228,613 przez ostatnie 30 dni więc nic nie robiąc ma jakieś 50% wyświetleń aktywnych youtuberów, nie wiem czy ma z tego profit, jeżeli tak to fajnie się gościu ustawił.
|
|
09-03-2013 20:08 |
|
senegha12

{socialsites}
|
[spoiler]To to gówienko powraca z komerchą? A co do koszulki to nawet jakbym dostał ją na urodziny to wrzuciłbym do pieca i jeszcze dawał dodatkowo maksymalną ilość węgla, aby mieć pewność, że to gówno się spali.[/spoiler]
Onga Onga Onga, laski lubią pstrąga
(This post was last modified: 24-03-2013 01:40 by appareil.)
|
|
23-03-2013 23:38 |
|
KengoTV

{socialsites}
|
Ehh ten wątek jest już stary, ale wiem co nieco o tym całym Cupsellu, tak więc się troszkę wypowiem.
JJay tak jak i wielu innych YouTuberów którzy do tej pory zdążyli założyć swój sklep, z tego co wiem nie płacą nic za wyprodukowanie tych koszulek, wszystko robi ten sklep.
Najprawdopodobniej działa to na takiej zasadzie, że każdy który założy takowy sklep oraz będzie miał klientów tudzież widzów, którzy będą chcieli mieć te koszulki, kupować je, oczywiście właściciel sklepu na podane konto bankowe otrzyma procent zysku.
P.s. Dobra, ale żeby robić koszulki z penisopodobnym 'misiem' ? ;o
(09-03-2013 23:58 )The Meldero Wrote: (09-03-2013 20:08 )MMindFreak Wrote: Ostatnio się zastanawiałem jakie zyski przynosi konto JJya, social blade podaje 1,228,613 przez ostatnie 30 dni więc nic nie robiąc ma jakieś 50% wyświetleń aktywnych youtuberów, nie wiem czy ma z tego profit, jeżeli tak to fajnie się gościu ustawił.
11.2k - 104.6k dolarów w ciągu roku, wg. Social Blade. "Mister dżej" się nieźle ustawił z tego co widzę. Nawet nie chcę myśleć co by było gdyby wrócił do nagrywania. A zresztą- nawet nie musi. Hajs sam leci ;o
Peewnie, o ile socialblade mówi prawdę co do zysków, to JJay bez nagrywania i bez pracy pociśnie do końca życia :D
A jakby wrzucił odcinek z Minecrafta? XD
*Fajna Sygnatura Is Coming ;_;*
(This post was last modified: 03-04-2013 06:03 by KengoTV.)
|
|
03-04-2013 06:02 |
|