Lavos

{socialsites}
|
RE: Skyrim
(22-03-2012 15:47 )Chomik Wrote: Ta, bo przecież Morrowind ma głęboką, dojrzałą fabułę, świetne, głębokie questy, żaden quest się nie powtarza, jest epicki i w ogóle.
Stare dziady z was, które nie potrafią przyjąć informacji, że świat się zmienia ;<.
Morrowind miał dojrzałą fabułę.
Czego nie możemy przyjąć do informacji? Że z gier robi się interaktywne filmy będące śmieciami?
Wiatry w mojej głowie prowadzą mnie.
|
|
22-03-2012 23:23 |
|
Lavos

{socialsites}
|
Właściwie to na siłę można by było to spłycić - ot, z Czerwonej Góry przychodzą potworki. Sęk w tym, że Morrowind prowadzi fabułę na wielu płaszczyznach - walka Świątyni o zachowanie wpływów na opanowanym przez Cesarstwo obszarze, szykany Popielnych, zderzenia kulturowe..to mamy w głównym wątku. Tego zabrakło w Oblivionie oraz Skyrim, gdzie mamy jedną prostą linię fabuły, a reszta jest pominięta - ot mamy krainę, której zagraża zło, gracz ma je wyeliminować. Ten szkielet jest całkiem w porządku, problem w tym, że Bethesda nic z nim dalej nie robi.
Wiatry w mojej głowie prowadzą mnie.
|
|
23-03-2012 08:53 |
|
Selevan

{socialsites}
|
Skoro Bethesda nic z tym nie robi, to może gracze zrobili? Zna ktoś może jakieś (naprawdę) dobre content mody?
|
|
23-06-2012 17:59 |
|