Post Reply 
Skyrim
Author Message
Infelicity Offline
*

RE: Skyrim
Nie wiem, w Skyrim nie grałem. Wiem na pewno, że Cyrodiil nie wyróżniało się niemal niczym (no może wspomniane ruiny i zróżnicowanie terenu), dla mnie to taka typowa kraina fantasy. Jeszcze bardziej sztampowa niż "tereny nordyckie".

[Image: aeN1WWp_460sa.gif]
22-03-2012 21:19
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Lavos Offline
*

(22-03-2012 15:47 )Chomik Wrote:  Ta, bo przecież Morrowind ma głęboką, dojrzałą fabułę, świetne, głębokie questy, żaden quest się nie powtarza, jest epicki i w ogóle.

Stare dziady z was, które nie potrafią przyjąć informacji, że świat się zmienia ;<.

Morrowind miał dojrzałą fabułę.
Czego nie możemy przyjąć do informacji? Że z gier robi się interaktywne filmy będące śmieciami?

[Image: kaos.gif]
Wiatry w mojej głowie prowadzą mnie.
22-03-2012 23:23
Infelicity Offline
*

Cóż, fabuła Morrowinda była nieco pogmatwana i miała przyjemny zwrot akcji, gdy poznajemy kim jest nasza postać. A jeżeli w rachubę wchodzi reinkarnacja, to raczej nie jest błaha opowiastka o portalach i wychodzących z nich potworkach.

[Image: aeN1WWp_460sa.gif]
23-03-2012 07:02
Lavos Offline
*

Właściwie to na siłę można by było to spłycić - ot, z Czerwonej Góry przychodzą potworki. Sęk w tym, że Morrowind prowadzi fabułę na wielu płaszczyznach - walka Świątyni o zachowanie wpływów na opanowanym przez Cesarstwo obszarze, szykany Popielnych, zderzenia kulturowe..to mamy w głównym wątku. Tego zabrakło w Oblivionie oraz Skyrim, gdzie mamy jedną prostą linię fabuły, a reszta jest pominięta - ot mamy krainę, której zagraża zło, gracz ma je wyeliminować. Ten szkielet jest całkiem w porządku, problem w tym, że Bethesda nic z nim dalej nie robi.

[Image: kaos.gif]
Wiatry w mojej głowie prowadzą mnie.
23-03-2012 08:53
Selevan Offline
*

Skoro Bethesda nic z tym nie robi, to może gracze zrobili? Zna ktoś może jakieś (naprawdę) dobre content mody?
23-06-2012 17:59
Post Reply 

Forum Jump:

User(s) browsing this thread: 2 Guest(s)
Strona główna | Return to Top | Return to Content | Lite (Archive) Mode | RSS Syndication | Forum GTAV.net.pl - Grand Theft Auto 5