appareil

{socialsites}
|
RE: Nitro polski Stallman
@testowy
Film jebie atencją na kilometr. Trzeba być amebą, żeby brać słowa nitro na serio, większość ogląda go dla śmiechu z kolejnych durnych teorii, superduper programów z pentagonu, ostentacyjnego wołania wprost w mikrofon "Kochanie, nie siadaj do komputera", "Córuś, zostaw moją koszulę", plątania się w relacjach czy w końcu eksponowania jego niewiedzy (na pytanie o to, ile maksymalnie RAM-u obsłuży któraś tam dystrybucja linuksa odpowiedział "to zależy ile masz, jak masz 2gb to obsłuży ci 2gb"). Nie trzeba nawet mieć dużej wiedzy informatycznej, żeby śmiać się z jego nieudolnych prób zbudowania fałszywej persony trzydziestoletniego hakera.
|
|
16-12-2012 14:21 |
|
NitroZyniak
{socialsites}
|
|
|
16-12-2012 19:50 |
|
fszeker

{socialsites}
|
@up i hejtując w jego przypadku...
Jemu zależy na rozgłosie/sławie. Nie ważne czy dobrej czy złej... Chociaż się spalił w filmiku z niekrytym, jak zawsze gówno ale powiedział
Quote: odsubskrybujcie niekrytego a zasubujcie mnie
Taki troszkę spalony trolling w 30 sekundowym filmiku, w którym nie ma nawet mojego ulubionego NitroSysDDOS czyli programu w którym codziennie zmienia się składania komend i w sumie to nie wiadomo do czego służy i jest jak apple bo lepiej wie co użytkownik chce zrobić ( CTSG to kanał portugalczyka; Program od razu bierze tych od minecrafta albo Wpisałeś new_list a wcześniej zapisano jako new_list_357; Program bierze od razu listę ostatanią).
Uwaga spojler: "Program Nitro hackuje YouTube przechwytując pakiety jak ktoś ogląda filmik, na podstawie czasu wciśnięcia guzika play, i wysyła pliki Batch przez SSL napisane w Visual Basicu"
Spojler 2: Może to robić tylko w pełni, kiedy pingwiny Królewskie mają owulacją lub PMS...
Zrómy artykuł na wikipedii o NitroSystemDDOS..
Kurs Cytowania Selektywnego >tutaj<
(This post was last modified: 18-12-2012 23:14 by fszeker.)
|
|
18-12-2012 22:59 |
|